FLAPPY BIRD a dispărut. Jocul a fost sters din App Store şi Google Play. INTRĂ SĂ JOCI FLAPPY BIRD ONLINE!

Publicat: Luni, 10 Februarie 2014 14:03 // Actualizat: Luni, 10 Februarie 2014 15:27 // Sursa: romaniatv.net

Creatorul popularului joc Flappy Bird a decis să şteargă jocul Flappy Bird din Google Play şi Apple AppStore... din motive personale.

Foto: www.apparata.nl

FLAPPY BIRD ONLINE. Devenit în scurt timp după lansare o senzaţie globală, FLAPPY BIRD a fost un joc retro cu multe elemente care ne aduceau aminte de perioada primelor jocuri Super Mario. Creat în jurul unei reţete clasice, prin care trebuie să treceţi de nivel după nivel, jocul creează dependenţă.

INTRĂ SĂ JOCI FLAPPY BIRD!

Cei care l-au experimentat vă pot confirma numărul fabulos de ore petrecute în faţa telefonului. Popularitatea sa poate fi atestată prin intermediul unei medii de 50.000 de dolari pe zi în încasări pentru o lungă perioadă de timp, notează Playtech.ro.

Dong Nguyen a postat ieri pe Twitter că va închide jocul FLAPPY BIRD şi îl va şterge din App Store şi Google Play Store. Asigurându-ne că nu este vorba de vreun proces la mijloc sau o achiziţie de către o companie mai mare, aparent, motivaţia sa a gravitat în jurul noţiunii că "nu mai face faţă la toate astea". După ce a expirat termenul de 24 de ore dat de creator, jocul nu a mai fost disponibil.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8357
RON
12 Aug
noapte 20 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H