Flavia de la Neatza, la Kanal D. Fosta asistentă este pregătită să revină la TV

Flavia de la Neatza, la Kanal D. Fosta asistentă ar fi avut o discuție cu persoane din conducerea trustului pentru niște proiecte viitoare. Unul dintre ele ar fi chiar emisiunea de modă, "Bravo, ai stil!".

25 mai 2021, 13:21
Flavia de la Neatza, la Kanal D. Fosta asistentă este pregătită să revină la TV
Fosta asistentă ar fi avut o discuție cu persoane din conducerea trustului

Flavia de la Neatza, la Kanal D. Vedeta a născut al doilea copil, în urmă cu aproape două săptămâni şi se pare că îşi pregăteşte revenirea pe micul ecran. Se zvonește că Flavia ar fi pe lista producătorilor de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, emisiune care ar începe din toamnă.

Citeşte şi: Flavia Mihăşan a ales naşa băieţelului ei. Este o cunoscută vedetă: surpriză uriaşă!

Flavia de la Neatza, la Kanal D

Flavia a fost ofertată pentru niște proiecte cu postul Kanal D. Dar nu ar fi pentru acum, căci abia a născut, de o săptămână, ci se pare că noile colaborări se vor concretiza un pic mai târziu, în toamnă-iarnă. Ar fi vorba de o rubrică de fitness la o emisiune, dar și de o ofertă pentru frumoasa mămică pentru a participa la o emisiune-concurs a postului”, au dezvăluit surse pentru Cancan.ro.

Flavia Mihășan a născut pe 15 mai al doilea copil, la un spital din București. Mămica a făcut primele declarații în mediul online și tot acolo a postat primele imagini cu bebelușul în brațe.

Ieri a venit pe lume minunea asta de bebe! E perfect, e dulce și bun! ♥️ Te iubim fără limite, copilul nostru! Marius Moldovan S”, a scris vedeta.

Flavia Mihășan trăiește de ani buni o relație cu Marius Moldovan, și el dansator. Cei doi mai au împreună un băiețel, pe Carol.

Da, suntem logodiți și, după părerea mea, mai căsătoriți decât oricine, chiar dacă oficial n-am semnat nimic. Nu știm pe când nunta, recunosc că nu ne gândim prea des la asta… Să spunem că suntem genul mai neconvențional din punctul ăsta de vedere”, spunea Flavia pentru viva.ro în decembrie 2020.