Flavia Groșan a luat o decizie radicală. Doctorița-minune nu mai vrea să apară la TV: E ultima apariție publică. Lumea are nevoie DE MINE!

Flavia Groșan a mărturisit că nu mai dorește să aibă intervenții la posturile de televitiune. Doctorița-minune vrea să folosească tot timpul pe care îl dispune pentru a trata pacienți.

21 mart. 2021, 21:30
Flavia Groșan a luat o decizie radicală. Doctorița-minune nu mai vrea să apară la TV: E ultima apariție publică. Lumea are nevoie DE MINE!

Flavia Groșan a luat o decizie radicală. Medicul spune de asemenea că nu înțelege de ce s-a făcut atâta caz despre ceea ce a făcut ea, având în vedere că tot ce a declarat la TV și în interviurile de la ziare a spus de-a lungul anului și nu a avut nici măcar o problemă.

Flavia Groșan a luat o decizie radicală. Doctorița-minune nu mai vrea să apară la TV

”Mie nu mi-a fost frică de coronavirus. Eu le ziceam pe Facebook că totul va fi bine. Încet, am reușit să le câștig încrederea pacienților mei. Eu am amânat multe consultări online. Eu am pierdut acum eroii mei, lumea mă așteaptă, suferă. Nu știu cine a câștigat și cine a pierdut din acest circ mediatic. Cred că pacientul a pierdut. E ultima apariție publică, lumea are nevoie de mine.

Eu nu sunt om de presă, om de televizor. Am fost acuzată că nu am freya ca lumea, că nu am o manechiură frumoasă. Eu nu am avut timp de această latură în viața mea. Eu consult pacienți. COVIDUL nu vine la cabinet. Pacientul cu covid a fost consultat online. A venit pentru o a doua opinie. Eu am descoperit mai multe medicamente aprobate de autorități, le-am combinat așa frumos că mie mi-a rezolvat COVIDul în 10 zile. Acum sunt acuzată că au ajuns câțiva pacienți la spital, eu nu sunt perfectă. Eu mă gândesc foarte atent la lucrurile financiare. Mă gândesc la tot.

Toată lumea vrea cifre, eu nu am cifre, nu țin evidență. Mă doare sufletul că nu sunt acolo, cineva are nevoie de mine. Mie nu mi-e rușine de ceea ce am făcut. Dacă am fost întrebată am răspuns. Ceea ce am declarat în yiarul respectiv, am declarat pe Facebook tot anul.

Eu sunt doar un medic. Am pus în centrul sistemului pacientul. Am crezut că fac bine. Am zis să preiau și eu cazurile ușoare, medii. Eu nu am tomograf computer, alte elemente, am zis să preiau și eu.”, a spus Groșan, la România TV.

Citește și: Flavia Groşan rupe tăcerea. Pneumologul face noi dezvăluiri incendiare: Dumnezeu lucrează prin oameni. Respect firul roşu al schemei, doar scot şi adaug în funcţie de caz!