Flavia Groşan a pus diagnosticul pe nunta lui Simion: „Haiducul meu a fost capabil de o organizare perfectă”

Nunta lui George Simion a împărţit România în două. Sunt cei care o critică din start, dar sunt tot mai mulţi care apreciază efortul depus de liderul AUR, chiar dacă acesta a fost subsumat unui câştig electoral.

30 aug. 2022, 13:18

Flavia Groşan nu avea cum să nu se implice în dezbaterea care a urmat nunţii lui George Simion de la Măciuca. „Eu nu știu ce a fost ieri (n.r.: sâmbătă). Nunta, miting electoral. Habar n am. Dar știu ca haiducul meu a fost capabil de o organizare perfecta cu mii de oameni. Atata nevoie avem de minți limpezi, nesofisticate, clare, simple.In condițiile in care de peste 30 de ani nu știm, nu putem, și facem analize„, a scris Flavia Groşan pe Facebook.

Diana Şoşoacă nu vede cu ochi buni nunta lui George Simion cu Ilinca: „Mi-e milă de fata asta. Păcat că şi-a lăsat iubitul cu care era de vreo doi ani”
“Superba nunta! Superba lectie de viata si istorie si de educatie civica de iubire si dragoste de neam si oamneni”, a scris Flavia Groşan într-o altă postare,  după ce cu alt prilej remarcase că „George Simion s-a maturizat mult în ultimii ani. Lumea l-a simțit si începe să-l perceapă ca pe un lider. Îl urmează. Iar lui nu-i este frică de ei”.

Dana Budeanu a ironizat unele aspecte de la nunta liderului AUR cu partenera sa, Ilinca Munteanu, eveniment care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la Măciuca. „Respect garnizoana pentru așa organizare la Siemon. Să vină aia de la Netflix să vadă cum se face”, au fost câteva din mesajele postate de designer pe Instagram. Cu toate acestea, şi Dana Budeanu a lăudat în final evenimentul:

Dana Budeanu, urare pentru George Simion: „Numai fătălăii fac nuntă cu tacâmuri. Bărbații adevărați cheamă 10 mii de oameni”

eorge Simion a organizat o nuntă ca în povești, sâmbăta trecută, la care toți cetățenii României au fost invitați. Liderul AUR a purtat un costum popular vechi de un secol la marele eveniment, în timp ce proaspăta lui soție și-a făcut apariția într-o rochie albă cu o trenă de aproape 2 metri și cu un voal pe cap. Invitații au fost plăcut surprinși de ținutele mirilor. După fastuosul eveniment, liderul AUR a rămas cu o mulțime de alimente și preparate, pe care le va dona oamenilor sărmani.

George Simion a dezvăluit câți bani a strâns la nuntă, cum îi va folosi și cum va trece darul de nuntă în declarația de avere

„În numerar, am strâns 72.000 de euro. În total, darul de nuntă, cum a dat domnul Gigi Becali, cum a fost spectacolul pirotehnic, cum a fost apă, berea, o să ajungă în jur de 400.000 de euro. Acești bani îi voi trece transparent în declarația de avere, așa cum mă obligă legea”, a spus George Simion, la România TV. „Invit pe toată lumea să vadă exact cum am organizat și, din unele puncte de vedere, să dăm lecții și de marketing politic și de organizare. Eu am anunțat, în luna februarie a anului viitor vom pune pe roate un spital mobil. Fac un apel că oamenii să doneze pentru realizarea acestui spital și vom folosi toate resursele pe care le avem la dispoziție, pentru a pune românilor care nu au acces la servicii medicale, pentru că stau în localități îndepărtate, nu mai există dispensare, sunt foarte mulți care nu se pot deplasa, să le punem la dispoziție acces la tratament medical. În luna februarie vom începe.”, a mai anunțat liderul AUR.

Dan Tănasă a spus că „s-au strâns 73.000 euro în numerar, iar ca dururi de nuntă cum ar fi focuri de artificii, brânză, apă, bere, valoarea acestora se ridică undeva la până în 400.000 euro”. Dan Tănasă, parlamentar AUR, a zis că el nu a dat niciun dar de nuntă prietenului său. „Nu am dat niciun leu la nuntă. Am participat, am ajutat în alt mod”, a mai spus Dan Tănasă.

Câți bani a primit George Simion la nuntă. Dezvăluirea președintelui AUR