Flavia Mihăşan, TATUAJ NOU după ce s-a combinat cu Codin Maticiuc. Ce şi-a desenat într-un LOC SENSIBIL

Flavia Mihășan a fost în America, în vacanță, cu iubitul ei, Codin Maticiuc. Vedeta a revenit acasă şi cu un tatuaj nou, făcut la un salon celebru, Miami Ink.

26 ian. 2018, 14:15
Flavia Mihăşan, TATUAJ NOU după ce s-a combinat cu Codin Maticiuc. Ce şi-a desenat într-un LOC SENSIBIL

Flavia Mihășan și-a început concediul de iarnă înainte de Crăciun, cu o escală, în Italia.

„Vacanță mea a început în Milano, unde locuiește familia mea de ani de zile. Am petrecut Crăciunul împreună, după care am zburat spre mult soare, peste ocean, la Miami”, a spus Flavia Mihăşan pentru Libertatea.

FLAVIA, asistenta de la Neaţa cu Răzvan şi Dani, IMPLICATĂ într-un ACCIDENT de maşină. În ce stare se află acum

Vedeta a plecat apoi la Miami, unde o așteptau Codin Maticiuc, noul ei iubit, și gașca lui de prieteni.

Flavia de la Neaţa şi Codin Maticiuc nu-şi mai ascund relaţia. PRIMA POZĂ cu ei împreună

„A fost una dintre cele mai frumoase vacanțe. Am făcut tot felul de lucruri în cele 11 zile în care am stat acolo. Am făcut plajă, am fost la un meci de bashet Miami Heat – Brooklyn Nets. Am mâncat în locuri diverse, dar autentice, am văzut multe expoziții de fotografie, am băut cafea în Wynwood, care este un cartier absolut spectaculos, foarte artistic, foarte cool, unde clădiri întregi sunt colorate cu graffiti, am ieșit în câteva cluburi unde muzica mi-a plăcut enorm și unde… aproape mi-am făcut poze cu Puff Daddy, care cânta într-una din seri acolo! Mi-am făcut un nou tatuaj la cei de la Miami Ink LoveHate, unul pe care mi-l doream de ceva timp, niște puncte colorate pe încheietura mâinii drepte. Am mâncat o înghețată enormă, am băut cafea cubaneză, am făcut și niște shopping și m-am bălăcit în piscină”, a mai povestit Flavia Mihăşan.