FLEXIBILĂ şi SEXY pe plajă la 30 de ani: Bărbaţii o doresc, dar femeile spun că i se văd COASTELE

Unul dintre cele mai frumoase modele din lume a postat de curând pe un site de socializare o fotografie în care îşi arată corpul aproape perfect în timp ce făcea yoga pe plajă. În timp ce bărbaţii au fost plăcut surprinşi de talentul vedetei, femeile s-au plâns în comentarii că Miranda Kerr este atât de slabă încât i se văd coastele.

03 iun. 2013, 16:17

Miranda Kerr, un conoscut model de lenjerie intmă, a fost fotografiată în timp ce făcea yoga pe plajă. Ulterior, vedeta a editat fotografia şi a postat-o pe Twitter, spre bucuria fanilor de sex masculin, potrivit The Sun.

Citeşte şi Rochiţa i-a jucat feste! Miranda Kerr a rămas în… sânii goi FOTO

Alături de imagine a a postat un mesaj în care explica că este pasionată de yoga şi adoră să îşi facă exerciţiile pe plajă atunci când este vară. Cu toate că are 30 de ani şi un copil, tânăra căsătorită cu actorul Orlando Bloom are un corp de invidiat. Cu toate acestea, există şi persoane care o consideră prea slabă, mai ales că în fotografia din timpul exerciţiilor i se văd coastele.

Citeşte şi Victoria’s Secret a pierdut unul dintre ÎNGERAŞI: Un model s-a decis să renunţe la colaborare FOTO

Am făcut multe exerciţii în ultima vreme, pilates şi yoga, alături de antrenamente de forţă cu greutăţi şi benzi de rezistenţă. Mai mult, mănânc foarte sănătos„, a spus ea în timpul unui interviu.