Flick, surpriză pentru soţia lui. A pus-o să mulgă vaca: „Până unde merge încrederea în cuplu”

Flick, surpriză pentru soţia lui. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, de mai bine de jumătate de an. Cei doi îşi testează încrederea unul celuilalt, prin diferite provocări. După ce "Domnul Rimă" s-a lăsat tuns de iubita lui, a venit rândul lui să o surprindă.

10 ian. 2021, 16:29
Flick, surpriză pentru soţia lui. A pus-o să mulgă vaca: „Până unde merge încrederea în cuplu”
Denisa Hodişan mulge vaca

Flick, surpriză pentru soţia lui. Realizatorul de la Radio ZU a dus-o pe Denisa într-o zonă pitorească şi a pus-o să mulgă vaca. Toată scena a fost filmată şi postată pe Facebook.

Săptămâna trecută, soţia mea m-a rugat să am încredere în ea şi am lăsat-o să mă tundă. Acum este rândul meu, am rugat-o şi eu să aibă încredere în mine. Astăzi, amândoi o să facem un lucru, aici, la ţară, pe care niciunul dintre noi nu l-am făcut. O să mergem să mulgem vaca„, i-a spus Flick soţiei sale.

Citeşte şi: Flick Domnul Rimă s-a însurat în secret cu o fostă Miss Planet

Flick, surpriză pentru soţia lui

Imaginile i-au amuzat pe fani, unii împărtăşind câte o părere. „Mie îmi place fața pe care a facut-o Denisa când a auzit finalul de la,, …mergem să mulgem vaca. A fost super tare/ Flick, nu e zootehnia de tine!!! Oricum, o experienta frumoasa!!! Bravo!/ Pune găleata între picioare și mulge cu amândouă mâinile sa ai spor,felicitări pt încercare/ Denisa îți dau un sfat ,nu mai merge pe încrederea soțului și data viitoare dacă mai ai ocazia tunde-l la 0„, sunt doar câteva dintre comentarii.

Motivul pentru care Flick a renunţat la emisiunea de la Antena Stars

Domnul Rimă susţine că a fost decizia lui să plece de la Antena Stars, nefiind vorba de o concediere, aşa cum s-a speculat în acea perioadă. El spune că principalul motiv pentru care a făcut-o a fost faptul că era supraaglomerat. Totodată, omul de radio susţine că perioada de carantină i-a prins nesperat de bine, reuşind să se odihnească.

Citeşte şi: Val de reacţii negative după ce Flick a făcut publică o baladă despre Daniela Crudu: „Un limitat….Felicitari!”

Spre deosebire de alţi prieteni care au copii, familie, mă bucur că statutul de single mă ajută în această situaţie, sunt liniştit. M-a prins bine în sensul în care chiar aveam nevoie de o perioadă d-asta de odihnă pentru că eu nu prea mă odihneam.

În weekend-uri aveam evenimente prin ţară, în vacanţe când plecam vizitam mult, mergeam pe jos. Nu mă odihneam deloc. Profesional, am renunţat la emisiunea de la TV unde aveam expunerea cea mai mare. Acolo intram în contact cu mulţi cameramani, machioze, băieţii care ne cablau, invitaţi şi am renunţat de comun acord cu conducerea de la Antena Stars.

Aşadar, am rămas cu emisiunea de la Radio ZU, unde mă văd doar cu Popescu, ceea ce e bine. Mă bucur că aşa mai ies din casă. Altfel, nu mai ştiam când e duminică, când e joi”, explică Flick.