FLOAREA LEONIDA. Gimnasta PORNO, poze SENZAŢIONALE pe Facebook FOTO

FLOAREA LEONIDA. Fosta gimanstă FLOAREA LEONIDA, ajunsă prostituată în Germania şi Austria, şi-a făcut cont de Facebook.

24 oct. 2014, 13:48

FLOAREA LEONIDA e mai activa ca oricand pe Facebook. Fosta gimnasta vorbeste zilnic cu prietenii si admiratorii ei, fara a scoate insa o vorba despre „locul de munca”. Pe langa zecile de fotografii, care de care mai sexy, FLOAREA LEONIDA posteaza si multe statusuri devenite virale.

„Toti iti vor binele, nu-i lasa sa ti-l ia”, „Nu ma saruta daca ti-e frica de tunet, viata mea e o furtuna” si „Nu te teme de perfectiune, nu o vei atinge niciodata” sunt doar cateva dintre citatele cu care FLOAREA LEONIDA si-a provocat fanii pe Facebook, scrie Cancan.

FLOAREA LEONIDA si-a schimbat numele, iar acum nu mai spune ca este din Romania, ci din Republica Dominicana. Nici pozele de prezentare nu mai sunt atat de indraznete. Ea isi ascunde acum fata, iar formele apetisante nu mai sunt la vedere. Se pare ca FLOAREA LEONIDA a renuntat la sexul neprotejat, una din conditiile ei fiind prezervativul, iar jocurile erotice sunt in topul preferintelor. Printre calitatile pe care le enumera se afla masajul erotic si sexul anal.