Florăreasă bătută cu bestialitate şi înjurată de un vânzător de legume pentru că i-a ocupat locul în piaţă

Scandal cu înjurături, bătăi în stradă şi oameni loviţi intenţionat cu maşina pentru un loc de vândut flori. S-a întâmplat la Murfatlar, acolo unde o femeie a fost lovită de un bărbat care voia să-i ia locul şi să-şi vândă acolo florile. Un martor care a sunat la 112 a spus și el că a fost călcat cu maşina de agresorul nervos.

01 mart. 2016, 07:30
Florăreasă bătută cu bestialitate şi înjurată de un vânzător de legume pentru că i-a ocupat locul în piaţă

O femeie care se ocupă cu vânzarea florilor a fost bătută, luni, în incinta oborului din Murfatlar. Din primele cercetări rezultă că femeia, în vârstă de 49 de ani, a avut un schimb de replici cu un bărbat care i-a reproșat că îi ocupase locul. Nervos, individul i-a adresat mai multe injurii.

Un bărbat care a auzit scandalul povesteşte că a mers să vadă ce se întâmplă şi dacă femeia este în regulă, însă a găsită plângând în timp ce încerca să-şi strângă lădiţele cu flori aruncate de bărbatul cu legume.

„O întreb ce s-a întâmplat, înțeleg repede că respectivul nu doar că ocupa cu mașina lui aproape 6 metri din trotuarul unde comercianții își expuneau marfa în apropierea pieței, acum vroia și spațiul florăresei pentru a-și întinde marfa. Femeia, plângând, își aduna lăzile, încercând să elibereze o parte din locul dânsei. Îmi spune printre suspine ca nu doar injurii a primit ci și câțiva pumni în spate și în cap. Am sunat imediat la 112. Nu am interacționat deloc aproape cu agresorul, așteptând echipajul de Poliție. Aceștia au întârziat, iar agresorul, împreună cu un coleg, s-au urcat în camioneta albă pentru a părăsi locul faptei. M-am pus în fața mașinii împreună cu alți doi bărbați și le-am zis că nu pleacă nicăieri până nu vine Poliția. Șoferul a accelerat, m-a împins cu capota, cu un gest disperat sar în lateral, dar roata dreaptă trece peste degetele de la piciorul meu drept și cei doi pornesc în trombă”, povestește martorul scenei, potrivit reporterntv.ro.

Acesta spune că piciorul i s-a inflamat și a depus plângere împotriva acestuia.

Individul care a agresat-o pe femeie și l-a călcat pe martor s-a ales cu dosar penal, fiind acuzat de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Vezi: 1 MARTIE. De unde putem cumpăra MĂRŢIŞOARE în Bucureşti. Principalele zone cu tarabe