Florarii online ce îți livrează flori gratuit în București

Cum alegi în perioada aceasta florăria online care să iți surprindă în mod plăcut prietenii, familia sau femeia specială din viața ta cu ocazia zilelor de naștere sau a zilei onomastice.

01 mart. 2023, 18:26
Florarii online ce îți livrează flori gratuit în București

Cum alegi în perioada aceasta florăria online care să iți surprindă în mod plăcut prietenii, familia sau femeia specială din viața ta cu ocazia zilelor de naștere sau a zilei onomastice.

În primul rand trebuie ca florăria online să aibe o gamă bogată de flori, din care putem alege exact ce ne place noua sau persoanei căruia vrem să îi trimitem buchetul, vrem ca florile să fie proaspete și să aibe un parfum intens.

Bineînțeles că ne dorim ca prețurile să fie unele corecte, nu ne dorim să plătim de 3 ori mai mult decât ar face un buchet de flori.

Ne dorim să putem să selectam ziua și intervalul orar când florile sunt livrate la domiciliu, dar ideal ar fi să putem să comunicam în permanență cu personalul florărie în ceea ce privește ora de livrare.

O florărie online de încredere ar trebui să ofere în permanență pe lângă flori proaspete cu un parfum puternic, reduceri consistente,  posibilitatea de a adăuga extra cadouri, precum o cutie de bomboane sau o sticlă de șampanie.

Iată o serie de beneficii care ar trebui să le urmărim, înainte de a ne hotăra să lucram cu o florărie online:

1. Flori proaspete – Clienții trebuie să fie siguri că aranjamentele florale comandate, sunt de cea mai bună calitate și prospețime.

2. Echipa de suport dedicată – O florărie online trebuie să aibe persoane dedicate, gata să răspundă oricăror întrebări adresate de către clienți, să ofere sugestii în privința florilor disponibile sau tipurilor de aranjamente florale potrivite pentru un anumit tip de eveniment .

3. Prețuri accesibile – O florărie trebuie să se străduiască să  mențină preturile cât mai mici posibil, astfel încât cât mai multa lume să se poată bucura de satisfactia ce ne-o aduce florile.

4. Selecție bogată de flori – Este important să putem să avem la dispoziție o gamă variată de flori din care să putem să alegem, inclusiv flori de sezon, precum buchete de frezii si lalele, buchete de bujori sau orhidee în lunile de primăvara.

5. Designeri florali pasionați – O echipă de floriști cu experiență își poate pune imediat amprenta pe calitatea aranjamentelor florale, oferind o notă artistică fiecărui buchet în parte.

6. Livrare flori la domiciliu în aceeasi zi -Livrarea florilor în aceeasi zi, este un aspect crucial în lumea florăriilor online, de cele mai multe ori ne aducem aminte pe ultima sută de metri de ziua de naștere a unui prieten, este important să putem să îi oferim cadoul nostru floral în timp util.

7. Reduceri și oferte irezistibile  –  Ofertele speciale și reducerile sunt și ele un factor crucial atunci când alegem să comandăm flori, având în vedere sezonalitatea florilor, de cele mai multe ori putem să comandăm un aranjament floral la jumătate din prețul obișnuit.

8. Felicitare livrată împreună cu florile – Ce poate fi mai minunat ca pe lângă surprinza primirii unor flori la primele ore a le dimineții, să găsim și o felicitare în care un prieten bun, un admirator sau iubitul să ne readucă aminte cât de importantă suntem pentru el.

9. Comenzi securizate – Unul dintre cei mai importanți factori în comentul online este procesarea plății într-un mod securizat. Ideal este ca platforma online să ofere opțiuni multiple de plată, începând cu plata prin card, OP și chiar ramburs atunci când este cazul.

10. Experiență în ceea ce privește florile pentru evenimente – Experiența în conceperea de aranjamente florale pentru evenimente, cum ar fi nunți, aniversări, absolviri, zile de naștere, reprezintă un avantaj atunci când ai nevoie de flori pentru astfel de evenimente, faptul că apelezi la o echipă experimentată reprezintă un atu și de cele mai multe ori o cheltuială în minus.

Daca dorești să oferi florile unei persoane din București, asigura-te că alegi o florărie online ce oferă livrare gratuită în București, precum și livrare rapidă în Ilfov și în marile orașe din Romania. În felul acesta ai garanția că alegi un partener cu experiență și suficiente resurse încât să iți ofere mereu cele mai proaspete flori la cel mai bun preț.

Pentru cei care caută ceva unic sau personalizat, cele mai multe florarii online ofera posibilitatea de a  alege dintr-o serie de stiluri, cum ar fi buchete de primăvară, buchete tradiționale sau creații exotice ce folosesc mixuri deosebite de flori.

Nu uitați că la fiecare comandă online, ar fi bine să  puteți alege să adaugați și un extra cadou, cum ar fi o cutie de bomboane, o sticlă de vin sau șampanie sau chiar și un ursuleț de pluș dacă persoana sărbătorită este mai tânără.