Flore Salalidis nu mai face amor de peste un an şi asta se vede. Vedeta a început să afişeze colăcei FOTO

Considerată, ani la rândul, una dintre cele mai senzuale prezențe din showbiz, ea impresionând, de fiecare dată audiența masculină cu formele etalate, blondina noastgră pare să fi uitat ce înseamnă ”silueta”. Iar la ultimele ei apariții în public i-a făcut pe cei din jur să se întrebe ce s-a întâmplat cu ea.

19 oct. 2017, 07:36

Invidiată de toate „fetele de oraș” pentru formele perfecte pe care le-a afișat de-a lungul timpului, Flore Salalidis pare să treacă, în această perioadă, prin momente nu tocmai plăcute, scrie spynews.ro. Cel puțin, am spune noi, din punctul de vedere al „taliei” pe care a afișat-o, de curând, într-unul dintre cluburile de fițe ale capitalei.

Citeşte şi O blondă apetisantă din showbizul autohton nu mai face amor de foarte mult timp. „Am şi uitat ce înseamnă să….” FOTO

Astfel, alături de câteva dintre amicele sale, focoasa blondă a optat, ușor neinspirat, pentru o bluză extrem de mulată, de culoare neagră, la care a asortat o pereche de pantaloni din același material, la fel de strânși pe corp. Și, dacă de obicei uimea lumea cu „pătrățelele ei”, acum, Flore Salalidis i-a lăsat pe toți cei din jur mască cu „burtica ei”. Și, cu siguranță, nu una de femeie însărcinată, cu atât mai mult cu cât chiar ea se plângea că, de mai bine de un an, nu a cunoscut atingerea unui bărbat, ci o burtică cu niște colăcei de-a dreptul dizgrațioși. Cine știe, lipsa unui iubit care să o răsfețe cu tot felul de mâncăruri rafinate, sănătoase, a făcut-o pe blondină să înceapă să se „trateze” cu ciocolată, dar, și așa, schimbarea ei este una uriașă….

Citeşte şi Flore Salalidis, de urgenţă la spital. E suspectată că are aceeaşi boală ca Denisa Manelista

Nu a mai iubit un bărbat de un an întreg

„Iubit? Nici nu mă pot gândi la așa ceva. De fapt, am și uitat ce înseamnă să am un iubit. Și am uitat și cum e să fac dragoste. Un an a trecut, dacă nu mai bine, de când nu am mai avut pe cineva, un bărbat, alături”, a spus Flore Salalidis. Alinarea ei însă vine, de câteva săptămâni, din inimioara unui cățeluș adorabil. „Spike este un drăguț, e foarte afectuos. El e bărbățelul meu, acum”, a spus, râzând, despre cățel, Flore Salalidis.