Florian Bodog: Dacă Ludovic Orban şi-a pierdut răbdarea, nu are decât să îşi „de-a” demisia

Fostul ministru PSD al Sănătăţii Florian Bodog scrie, într-o postare pe Facebook, distribuind poziţia Federaţiei Sanitas referitoare la legea privind carantina şi izolarea, că, dacă Ludovic Orban şi-a pierdut răbdarea, nu are decât să îşi ”de-a” demisia şi să plece de unde a venit. El spune că, în calitate de medic, nu poate accepta asemenea ”aberaţii”, astfel că nu va vota în Senat ”o asemenea batjocură”.

11 iul. 2020, 18:43
Florian Bodog: Dacă Ludovic Orban şi-a pierdut răbdarea, nu are decât să îşi „de-a” demisia

„Dacă Ludovic Orban şi-a pierdut răbdarea, nu are decât să îşi de-a demisia şi să plece de unde a venit!”, a scris pe Facebook fostul ministru al Sănătăţii. Niciun senator responsabil şi de bună credinţă nu poate vota o lege scrisă pe genunchi, aşa cum propune Guvernul PNL„, scrie Bodog.

El afirmă că proiectul propus de cei pe care îi numeşte „gaşca de incompetenţi a lui Orban” conţine o serie de aberaţii pe care el, în calitate de medic nu le poata accepta!

„Pe cale de consecinţă, nu voi vota în Senatul României o asemenea batjocură la adresa sănătăţii şi libertăţii românilor!”, anunţă Bodog.

Victor Ponta, îndemn către români: „Rugămintea mea e să nu ţină cont de nicio decizie a Guvernului Orban” 

Premierul Ludovic Orban a anunţat, sâmbătă, că are „un mesaj de revoltă şi indignare” faţă de amânarea dezbaterii de către Senat a legii care să pună la dispoziţie autorităţilor „instrumentele indispensalbile în lupta împotriva epidemiei”, declarându-se la capătul răbdării.

Amânarea înseamnă o creştere dramatică a risului de infectare”, a spus el.

Orban a afirmat că legea privind carantina şi izolarea este indispensabilă în situaţia actuală. „

Sunt la capătul răbdării. Acest joc politicianist, acest sabotaj sistematic la care sunt supuse autorităţile din România în bătălia contra epidemiei deja nu ne afectează pe noi, afectează viaţa oamenilor, afectează sănătatea oamenilor şi capacitatea noastră de a lupta în mod eficient contra acestei epidemii”, a adăugat premierul.

Legea privind carantina şi izolarea propusă de Guvern a trecut de Camera Deputaţilor, cu numeroase amendamente rpopuse de PSD, fiind acum la Senat, unde a fost discutată în Comisia juridică, însă la Senat, votul a plen a fost amânat.


loading...