Florian Walter, în MOARTE CLINICĂ. Fostul patron de la Dinamo, „U” Cluj şi Petrolul a suferit un ATAC CEREBRAL

Florian Walter, fostul patron al celor de la "U" Cluj şi Petrolul, şi fost acţionar la Dinamo, este în stare critică. Acesta a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, după ce a suferit un atact cerebral.

16 mai 2019, 18:01
Florian Walter, în MOARTE CLINICĂ. Fostul patron de la Dinamo, „U” Cluj şi Petrolul a suferit un ATAC CEREBRAL

Florian Walter a suferit, joi, un AVC şi a fost transportat de urgenţă la spital. În acest moment, este la terapie intensivă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. Doctorii nu îl pot opera, riscurile fiind prea mari.

Floian Walter, trimis în judecată pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi delapidare

Omul de afaceri are 56 de ani şi a fost, de-a lungul timpului, acţionar la echipe cu nume mari ale fotbalului românesc. A început la Dinamo, unde a făcut parte din consiliul de administraţie, iar apoi devenit acţionar principal la Universitatea Cluj, pentru ca într-un final să conducă Petrolul Ploieşti.

Florian Walter se află Unitatea de Terapie Intensivă Chirurgie Cardiovasculară. Urmează să i se facă o investigație computer tomograf. 

Florian Walter, patronul Romprest, a fost acuzat de un prejudiciu de 4,5 milioane de euro adus bugetului de stat, produs în perioada 2013-2014.