Floricica Dansatoarea face mişto de Fane Vancică. A sunat la „penetenciar” ca să afle informaţii despre „soţul” ei. Dialog savuros cu operatoarea. VIDEO

Fane Vancică a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce, în spaţiul public, au apărut imagini cu interlopul bătând o femeie. Floricica Dansatoarea a decis să facă o glumă pe acest subiect şi a sunat la penitenciarul în care Vancică este încarcerat, dându-se drept soţia îndurerată a acestuia.

30 sept. 2022, 09:30
Floricica Dansatoarea face mişto de Fane Vancică. A sunat la „penetenciar” ca să afle informaţii despre „soţul” ei. Dialog savuros cu operatoarea. VIDEO

La capătul celălalt al firului, se afla o operatoare care a redirecţionat-o pe Floricica Dansatoarea spre altă secţie, unde ar fi putut să afle informaţii despre „soţul” ei abia a doua zi, începând cu ora 8.00.

Floricica Dansatoarea face mişto de Fane Vancică. A sunat la „penetenciar” ca să afle informaţii despre „soţ”

Clipul postat pe TikTok arată că Floricica nu a părut prea interesată să noteze numărul de telefon pe care operatoare s-a străduit din răsputeri să i-l dicteze, ci mai degrabă să plângă cu bocete în receptor.

„Penetenciarul Craiova? Îl caut şi eu pe bărbate-miu, sunt foarte supărată, nu ştiu nimica de el, pe Fane Vancică, nu ştiu nimica de el de trei zile. Este la dvs la penetenciar?”, întreabă Floricica.

De la celălalt capăt al firului, i se răspunde că i se va da un număr de telefon la care va putea suna începând cu a doua zi ca să afle informaţiile dorite.

Păi şi cum dau de bărbate-miu? Îl cheamă Fane Vancică, să ştiţi că m-a iubit foarte mult. Făcea şi dragoste cu mine, mai mă şi bătea. E la dumneavoastră?„, continuă Floricica.

Citeste si Fane Văncică, în lacrimi în arest. Interlopul a plâns toată noaptea că pierde 90.000 euro pentru fiecare zi în care stă după gratii

Operatoarea îi spune că ea nu îi poate oferi informaţii şi insistă ca Floricica să noteze numărul de telefon. Floricica rămâne, însă, indiferentă la indicaţiile operatoarei şi continuă să plângă cu sughiţuri, până reuşeşte să o scoată din minţi pe angajata penitenciarului.

„Mă, femeie, îţi face impresia că vorbesc de o mie de ori pentru o babă surdă? Suni la ora asta ca să faci mişto sau ce?”, replică femeia aflată la celălalt capăt al firului.

@myrra331 #viralvideo #video #viraltiktok #fyp #foryou #foryoupage #virall #fypシ゚viral🖤tiktok #fypシ゚viral #funny #viral_video #fypage #vairal #makaveli #floricicadansatoarea #😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ♬ sunet original – FataCuDetoate

Victima lui Fane Vancică nu a depus plângere

Fane Vancică, pe numele real Cami Niţă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, într-un dosar de răpire. Interlopul este cercetat penal pentru violențele extreme care au devenit virale pe rețelele de socializare.

Potrivit anchetatorilor, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în municipiul București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și tulburarea ordinii și liniștii publice. Bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor a fost dus la audieri. Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Citeste si Fane Vancică, aclamat după ce şi-a bătut cu bestialitate amanta! Tzancă Uraganu l-a luat pe scenă la Arenele Romane VIDEO

Fane Vancică a ajuns cunoscut online după ce a fost filmat în timp ce comite violențe greu de imaginat împotriva amantei sale. Ulterior, și-a cerut scuze, iar victima nu a vrut să depună plângere. Cu toate acestea, polițiștii s-au sesizat din oficiu.

În primul rând vreau să îmi cer scuze faţa de soţia mea, de Maria. Îmi iubesc prea mult soţia, îmi iubesc prea mult copiii că să nu îmi cer scuze. Orice bărbat care îşi permite să ţină o casă, două, trei, mai are şi o amantă. Am avut o amantă, o am în continuare (…) Datorită faptului că am fost foarte gelos, când am fost naş, am chemat-o la mine, acum patru luni de zile şi am avut impresia că se uită pe un prieten. Şi când am avut impresia că se uită de Ahmed m-am luat de ea”, a spus atunci Fane Vancică.