Florin a murit într-un accident chiar de ziua lui. Tânărul de 21 de ani a intrat cu mașina într-un stâlp, vehiculul a luat foc

Tragedie în zi de sărbătoare. Florin, un tânăr de 21 de ani, din Constanța, a murit chiar de ziua lui. Se întorcea de la o petrecere, moment în care a intrat cu mașina într-un stâlp, iar impactul i-a fost fatal.

28 apr. 2024, 13:26
Florin a murit într-un accident chiar de ziua lui. Tânărul de 21 de ani a intrat cu mașina într-un stâlp, vehiculul a luat foc

Florin, un tânăr de 21 de ani, a mers în club cu prietenii ca să-și serbeze ziua de nume. După ce s-a distrat ore în șir pe ringul de dans și a consumat mai multe pahare de alcool, Florin s-a urcat la volanul mașinii și a plecat spre casă. Pe drum, tânărul a pierdut controlul volanului, a intrat cu putere într-un stâlp, iar în urma impactului a murit pe loc. Tragedia a fost surprinsă pe camerele de supraveghere.

Citește și: Strada surpată din Slănic Prahova s-a tasat în continuare. Gaura s-a mai adâncit cu 20 de centimetri. Reacţia premierului Ciolacu

”Am auzit o bubuitură. Am iesit afara, ne-am speriat. Am văzut mașina răsturnată. El era în afara mașinii aruncat în șanț. Au venit organele de politie, ambulanța, pompierii”, a povestit un martor.

Tragedia putea fi mult mai grava, daca Florin lua cu el in masina si mai multi prieteni, pentru ca asta spun cei alaturi de care s a distrat toata noaptea. În momentul în care tânărul de 21 de ani a vrut sa plece acasa s-a oferit sa ia cu el si cativa prieteni. Acestia l-au vazut ca era in stare de ebrietate si le a fost frica sa se urce cu el in masina.

”La data de 28 aprilie a.c, în jurul orei 05.15, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranţă Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.J. 226, în satul Sinoie, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 21 de ani, ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul direcției și ar fi întrat în coliziune cu un stâlp,  iar vehicul s-ar fi răsturnat.

În urma accidentului rutier,  conducătorul auto a decedat.”, a transmis IPJ Constanța.

Citește și: Un nou caz şocant în România: copil vândut pe 8.000 de lei unui cetăţean german. Anchetă DIICOT, prima reacţie din Guvern

În acest caz a fost deschis și un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

O mașină a fost filmată pe contrasens pe A1

Un șofer a fost filmat pe contrasens pe A1, în județul Argeș. El riscă o amendă între 1.500 și 3.300 de lei și ar putea să rămână fără permis pentru o perioadă de patru luni.