Florin Andone a semnat cu Galatasaray. Va fi împrumutat un an de la Brighton şi va avea un SALARIU URIAŞ

Florin Andone (26 de ani) a fost împrumutat de Brighton la Galatasaray, formație care va evolua în grupele Champions League.

02 sept. 2019, 15:27
Florin Andone a semnat cu Galatasaray. Va fi împrumutat un an de la Brighton şi va avea un SALARIU URIAŞ

Florin Andone a fost învoit, luni, din cantonamentul echipei naționale a României și a mers să efectueze vizita medicală la Galatasaray.

Conducerea clubului din Istanbul i-a pus la dispoziție lui Andone un avion privat pentru ca atacantul să ajungă la timp înapoi la națională, cerință expresă a selecționerului Cosmin Contra. Andone va ajunge la ora 16:00 în România, iar la ora 18:30 va fi prezent la antrenamentul primei reprezentative.

Galatasaray plăteşte 700.000 de euro pentru împrumut, iar Florin Andone va încasa un salariu net de 2,5 milioane de euro. Brighton are drept de rechemare a atacantului în ianuarie.

Galatasaray face parte din grupa A a Ligii Campionilor, alături de PSG, Real Madrid și Club Brugge.

„Am auzit multe despre Istanbul, Turcia și Galatasaray înainte de a veni. Sunt foarte curios și fericit să fiu aici, nerăbdător să încep antrenamentele, să-mi cunosc coechipierii. A fost un proces interesant de transfer. Știam că mă vrea Galata, încă din urmă cu 3-4 ani. Acum s-a terminat în două zile totul. Sunt mândru! E un pas foarte important în cariera mea. Fatih Terim (n.r. antrenorul) e o mare legendă, sunt încântat să lucrez cu el. Înainte de a veni, am vorbit cu fostul meu coleg, Emre Colak, de la Deportivo. Mi-a spus lucruri frumoase despre fani și club. A fost un factor important în decizia mea. E foarte special să fiu aici”, a declarat Florin Andone.