Florin Andone, declaraţie ŞOCANTĂ după TRAGEDIA din COLECTIV

Florin Andone a oferit un episod halucinant la revenirea în România, fiind convocat pentru amicalul cu Italia de pe 17 noiembrie.

11 nov. 2015, 07:11
Florin Andone, declaraţie ŞOCANTĂ după TRAGEDIA din COLECTIV

Florin Andone a fost întrebat pe aeroport ce părere are despre incidentul de la Colectiv, unde au murit 48 de persoane, si dacă împreună cu ceilalți colegi ai săi de la națională vor întreprinde vreo acţiune umanitară. Atacantul Cordobei a avut răspuns halucinant.

„Îmi cer scuze, dar nu ştiu despre ce este vorba. Nu sunt pus la punct cu acest subiect. Nu prea urmăresc ştirile. Voi vedea şi eu când ajung la băieţi despre ce e vorba”, a spus Florin Andone, convocat pentru amicalul Italia – România.

După ce i s-a transmis că mai multe zeci de persoane au murit în urma tragediei, Andone a menţionat că decizia privind o eventuala donaţie îi va aparţine preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.

Vezi şi ITALIA – ROMÂNIA. Anghel Iordănescu a convocat 25 de jucători. VEZI LOTUL

Andrei Vochin, unul dintre consilierii lui Răzvan Burleanu, a comentat situţia penibilă în care a fost pus Florin Andone: „Vom vedea pe viitor dacă le vom mai permite jucătorilor să dea declaraţii direct pe aeroport, deoarece este de evitat situaţia în care a fost pus Andone”.