Florin Andone, jucătorul lunii decembrie în prima ligă din Spania

Florin Andone (Deportivo La Coruna) a fost desemnat cel mai bun fotbalist din campionatul Spaniei în luna decembrie, reușind să-i devanseze pe Lionel Messi (FC Barcelona) și Vitolo Machin (Sevilla).

13 ian. 2017, 17:23
Florin Andone, jucătorul lunii decembrie în prima ligă din Spania

Florin Andone a reușit trei goluri și o pasă decisivă în decembrie pentru Deportivo La Coruna, echipă la care joacă din vara anului trecut. În total, internaționalul român are șase goluri în campionat pentru echipa din Galicia.

„Pentru mine este un motiv de mândrie, chiar nu mi-aș fi închipuit niciodată că voi putea ajunge la acest nivel și este o plăcere să obțin acest premiu datorită echipei mele, care a muncit mult luna trecută”, a spus Florin Andone după ce i-a fost înmânată distincția.

„Întotdeauna am avut multă încredere în mine, sunt un om care niciodată nu se mulțumește cu lucrurile pe care le realizează, întotdeauna îmi doresc mai mult și întotdeauna dau totul”, a mai spus atacantul român.

Florin Andone a primit o distincție similară când era la Cordoba, în liga secundă, dar recunoaște că sunt diferențe între cele două divizii.

„În LaLiga sunt cei mai buni jucători din lume, nivelul este foarte ridicat, exigența este maximă și trebuie să ții cont de cele mai mici detalii ca să obții cele trei puncte, ca să faci meciuri bune, iar la nivel individual să progresezi în fiecare zi”, a spus Florin Andone.