Florin Andone, transportat la Spitalul Militar pentru investigaţii după meciul România – Georgia

Fotbalistul Florin Andone a fost transportat imediat după meciul amical România - Georgia la Spitalul Militar din București pentru investigații amănunțite la mâna dreaptă, el fiind suspect de fractură la unul dintre degete.

04 iun. 2016, 04:07
Florin Andone, transportat la Spitalul Militar pentru investigaţii după meciul România – Georgia

Selecționerul Anghel Iordănescu a declarat la conferința de presă de după meciul cu Georgia că este îngrijorat de accidentarea lui Andone. „Îl apreciem mult pe Florin Andone pentru efortul pe care îl face și pentru caracterul lui deosebit. Sincer să fiu sunt puțin îngrijorat în acest moment pentru că el se află la Spitalul Militar. S-ar putea să avem o problemă delicată, nu știu, probabil că i se face acum un RMN. S-ar putea să fie o problemă asemănătoare cu a lui Alibec (n.r. — fractură la unul dintre degetele mâinii stângi)”, a afirmat Iordănescu.

Titular în meciul amical cu Georgia, atacantul Florin Andone a evoluat cu un bandaj la mâna dreaptă. În minutul 63, el a fost înlocuit cu Alexandru Chipciu.

Echipa națională de fotbal a României a învins reprezentativa Georgiei cu scorul de 5-1 (2-0), vineri seara, pe Arena Națională din București, în ultimul meci de pregătire înaintea participării la EURO 2016. Peste o săptămână, România va juca meciul de deschidere la EURO 2016, contra Franței, echipa gazdă (10 iunie, Stade de France, 22,00).

România va mai întâlni în Grupa A echipele Elveției (15 iunie) și Albaniei (19 iunie).