Florin Busuioc, dezvăluiri şocante despre marele său viciu: „Fumam şi cinci pachete de ţigări pe zi”

La patru luni de la momentul în care a făcut infarct, Florin Busuioc a vorbit despre marele său viciu. Actorul a spus că obişnuia să fumeze chiar şi 5 pachete pe zi pe vremea când scria pentru televiziune.

13 feb. 2019, 15:06
Florin Busuioc, dezvăluiri şocante despre marele său viciu: „Fumam şi cinci pachete de ţigări pe zi”

Prezentatorul de televiziune Florin Busuioc a mărturisit că își reproșează că a fumat enorm de mult. Acesta a început să fumeze de la vârsta de 17 ani şi avea zile când fuma chiar şi cinci pachete de ţigări.

Am fumat ca un turc dement, nu ca unul normal. Am avut o viaţă cam dezorganizată, în sensul că mă culcam pe la 2 noaptea şi mă trezeam la 5… Acum mă culc la 22:30-23:00, sunt mult mai potolit. Şi nu mai simt deloc nevoia să fumez. Mi s-a luat. Nu neapărat că m-am speriat. N-am mai simţit nevoia să fumez. Sunt mai calm„, a declarat prezentatorul, pentru OK Magazin.

Busu a povestit inclusiv faptul că fumatul l-a despărţit de două persoane foarte importante din viaţa lui, tatăl şi bunicul. Ambii au murit din cauza unor probleme la inimă.”Se pare că viciile, dependenţele părinţilor se transmit copiilor, sub o formă sau alta. Tata fuma îngrozitor de mult. Şi a murit de inimă. Bunicul fuma îngrozitor de mult. Şi a murit de inimă. Am un istoric în familie, cu atacuri cerebrale, tata a paralizat, a stat opt ani în pat fără să se mişte… Dar la el a fost şi pe fondul alcoolului. După moartea mamei, s-a apucat de băut. Eu nu beau, asta e bine pentru mine„, a mai povestit actorul.

În luna noiembrie a anului trecut, Busu a trecut printr-un moment de cumpănă, atunci când a suferit un infarct la finalul unui spectatol de teatru pe care l-a jucat la Filarmonica Oltenia din Craiova. El povesteşte că nu a avut grijă de sănătatea lui până atunci.

Starea de sănătate a lui Florin Busuioc este bună, acesta urmează acum un regim strict şi încearcă să ducă un stil de viaţă cât mai sănătos. De asemenea, merge periodic la controale pentru a se asigura că totul este in regulă.