Florin Călinescu, ANUNŢ pentru toţi concurenţii de la „Românii au talent”

La trei ani de la pierderea fiului său, Florin Călinescu este pregătit să revină în atenţia publicului. După o lungă perioadă de absenţă, el va apărea din nou la Pro TV, ca jurat al emisiunii "Românii au talent", pentru care se fac preselecții în această perioadă.

16 oct. 2015, 18:02
Florin Călinescu, ANUNŢ pentru toţi concurenţii de la „Românii au talent”

Florin Călinescu a vorbit despre revenirea lui pe micul ecran, dar și despre rolul de jurat pe care îl va avea la ”Românii au talent”.

Ma jur ca o sa incerc sa pun toata experienta pe care am acumulat-o in toti anii astia, mai ales in Pro Tv, in actiunea de a depista oameni care au diverse talente si nu numai neaparat artistice, pentru ca inteleg destul de bine formatul acestei emisiun. Nu caut nimic. Pot depista intr-un om care se prezinta in fata mea o farama de talent din orice domeniu. Vreau ca acesti concurenti sa fie siguri ca vor afla o opinie corecta asupra prestatiei lor, ceea ce cred ca e important. E o adrenalina care creste, pentru ca sunt talente si talente. Unu-i Jack Nicholson, altul e cel care inghite o sabie, altul iti ghiceste o carte dintr-un pachet, altul invarte un aluat de pizza si asa mai departe. Si atunci trebuie sa premiezi talentul cel mai cuprinzator dintre cei care vin la preselectii, semifinale si finala„, a declarat Florin Călinescu, potrivit romaniiautalent.protv.ro.

Florin Călinescu a mai precizat că își dorește să vadă pe scenă o concurentă care să semene cu actrița lui preferată, Sharon Stone.