Florin Călinescu rupe tăcerea despre plecarea de la PRO TV: „Au venit niște băieți și s-a terminat distracția”. Ce ofertă are de revenire la TV

Florin Călinescu rămâne unul dintre cei mai importanți oameni de televiziune, chiar dacă a decis să se retragă acum ceva timp de pe sticlă.

12 nov. 2023, 08:25
Florin Călinescu rupe tăcerea despre plecarea de la PRO TV: „Au venit niște băieți și s-a terminat distracția”. Ce ofertă are de revenire la TV

Florin Călinescu s-a retras din televiziune, iar în prezent locuiește la țară, unde are parte de multă liniște. Fostul prezentator tv a ales să se mute în casa părintească din județul Argeș, dar nu a renunțat definitiv la viața din București.
După ce a atins cote record de audiență cu emisiunea „Chestiunea Zilei”, de la PRO TV, Florin Călinescu a decis să plece de la trustul lui Adrian Sârbu.

În prezent, Florin Călinescu duce o viață liniștită la țară, în comuna Babana, din Argeș, unde a reușit să-și creeze o mică fermă. Iată cu ce se ocupă Florin Călinescu, în prezent!

Florin Călinescu, despre plecarea lui de la PRO TV

După ani de zile, în care a fost imaginea postului PRO TV, datorită emisiunii de succes „Chestiunea Zilei”, Florin Călinescu a părăsit postul din Pache Protopopescu. A încercat câteva reveniri la TV, inclusiv una în calitate de jurat, la show-ul „Românii au talent” de la PRO TV, însă, până la urmă a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Azi, la 67 de ani, Florin Călinescu duce o viață tihnită în casa părintească de la țară, unde are grijă de mica sa ferma de animale.

„Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele’, a spus, recent, Călinescu.

Cât costă o porție de sarmale și o ciorbă de perișoare la restaurantul lui Florin Călinescu. Clienții sunt mulțumiți de porțiile mari de mâncare

„Cât a fost Adrian Sîrbu, la PRO TV, legal, atunci am avut toată libertatea din lume. După aceea au venit niște băieți și s-a terminat distracția. Eu nu pot să funcționez decât dacă sunt totalmente liber. Am să mă lupt până am să crap pentru libertatea ființei umane și în domeniul profesional, dar și ca ființă, în general’, a mai spus vedeta de televiziune, despre plecarea din PRO TV.

Florin Călinescu, despre revenirea în televiziune: „O voi face doar ca invitat”

Florin Călinescu nu se mai întoarce în televiziune, dar are alte planuri. Mai nou, Călinescu scrie un scenariu de film și spune că tot el ar vrea să fie cel care îl regizează, însă nu a dezvăluit prea multe detalii despre proiectul său.

„Mă străduiesc să scriu eu un film și să-l produc tot eu. Voi vedea, cine știe, poate îl voi și regiza? Momentan, îl scriu, nu pot oferi detalii, fiind inspirat dintr-o realitate îmbunătățită de considerațiile mele personale. (…)

E foarte bine că se produc filme, în special pe bani particulari, dar și că lumea merge la ele. Ăsta e cel mai important lucru. Dacă mi se propune un scenariu, îl citesc și voi vedea. De propus, mi se mai propune. Spre exemplu, voi juca într-un film vara asta!

Nu mă mai întorc în lumea televiziunii! Sau dacă se va întâmpla, o voi face doar ca invitat al unor persoane, pe care voi considera că trebuie să le onorez. Sau poate doar în ficțiune, filme, seriale și alte chestii!’, a spus actorul, potrivit impact.ro.

Citeşte şi:

Florin Călinescu a creat noul Guvern al României: „Îl instaurăm printr-o lovitură de stat”