Florin Chilian, declaraţie uluitoare: Adrian Sarbu chiar a fost dumnezeul multora din Pro

Florin Chilian îi atacă dur pe cei care critică nume extrem de cunoscute din televiziune precum Dan Voiculescu, Adrian Sârbu, Simona Gherghe sau Capatos. Artistul îi sfăţuieşte să se uite mai întâi în oglindă şi apoi să arunce cu noroi în nişte oameni care vor doar să facă bani. Chilian spune ca toti cei care arunca mereu vina pe altii sunt doar cumplit de prosti si jenant de meschini.

28 sept. 2015, 07:40
Florin Chilian, declaraţie uluitoare: Adrian Sarbu chiar a fost dumnezeul multora din Pro

„Romania profunda

Eu unul n-am mai intalnit-o de multa vreme, nici numai stiu ce sa caut cand vreu sa gasesc Romania aia profunda. Toti minidoctii il iau la injuraturi pe Adrian Sarbu alias Dumnezeu de la pro tv, pe Teo, pe Dan Voiculescu, pe Simona Gherghe, pe Dan Capatos, Madalin Ionescu atunci cand au epifanii legate de starea jalnica a contextului in care evoluam la nivel de societate. Pai ba prostilor, Adrian Sarbu chiar a fost dumnezeul multora din pro, la fel si Dan Voiculescu, idem si turcul care are Kanal d-ul. De cand e treaba astora sa va faca voua, noua, treaba?! Sarbu a gasit o oportunitate de afaceri si a profitat de ea punct.

Voiculescu si Kanalul au procedat simetric, ce-ati fi vrut sa faca?! Nu la ei este problema asa cum problema nu a fost niciodata decat intr-o foarte mica masura a televiziunii nationale.

Daca unul sau mai multi oameni se gandesc ca pot vinde cacat pt a face bani si pentru a se imbogati care-i problema?! Asta este doar o decizie de business, nimic mai mult si nu glumesc deloc cand spun asta. Care este vina tarabagiilor care vand cacatul asta? De ce noi ceilalti care il inghitim neconditionat nu parem a avea nici un fel de responsabilitate?!

Pro tv.ul a facut si emisiuni de cultura desi nu era treaba lui Adrian Sarbu sa ne bage cultura in case. Despre Intact nu mai spun. A facut si face inca Voiculescu multe emisiuni menite sa ne indrepte coloana vertebrala si nu este treaba lui sa faca asta! Nici Adrian Sarbu si nici Dan Voiculescu nu trebuie sa faca ce trebuie sa facem noi insine acolo in patratica aia mica pe care ne-am asumat-o.

De ce este mereu vina altora, de ce mereu altii sint de vina si responsabili pentru alegerile noastre?! Ar trebui sa multumim trusturilor de presa pentru emotia daruita si cam atat. Oglinda ar trebui sa o injuram. Propria noasta oglinda ar trebui condamnata pentru ca nu face decat sa reflecte ceea ce sintem noi cu adevarat si cat de vinovati sintem de ce se intampla cultural in tara asta. Toata lumea se plange de manelisti, ca Sarbu prin Teo a inventat manelele, tiganii, subcultura. Eu cred ca toti acestia care arunca mereu vina pe altii sint doar cumplit de prosti si jenant de meschini”, se arată pe site-ul cântăreţului, chilian.ro.

Vezi şi: Simona Gherghe este foc şi pară: „Mulţi analfabeţi, cu wc în fundul curţii…”