Florin Chinezu’ i-a luat 700.000 euro la BARBUT interlopului Butoane de la Giurgiu

Un interlop celebru a pierdut 700.000 de euro într-o noapte. Liderul clanului Butoane din Giurgiu a trebuit să-i dea această sumă uriaşă patronulului târgului de maşini Vitan.

25 oct. 2016, 05:27
Florin Chinezu’ i-a luat 700.000 euro la BARBUT interlopului Butoane de la Giurgiu

Surse din anturajul lui Octavian Grecu, zis Butoane au dezvăluit că liderul interlop de la Giurgiu, mare amator de jocuri de noroc, ar fi pierdut, recent, nu mai puţin de 700.000 de euro după ce ar fi jucat barbut cu Florin Pârvu, zis Chinezu, patronul târgului auto de la Vitan.

Aceştia ar fi jucat chiar în biroul din Vitan al omului de afaceri, care se simte mai în siguranţă la sediul său, după ce, o lungă perioadă partidele de barbut au fost organizate în diferite camere de hotel, scrie Cancan.

Sursele citate au spus că cei doi obişnuiesc să joace relativ des, pe sume ameţitoare, care ajung, uneori şi pâna la patru milioane de euro. Aşa s-a întâmplat anul trecut, când Chinezu a pierdut în faţa lui Butoane patru milioane de euro, după care interlopul giurgiuvean i-a acordat revanşa. Acesta a mers la Giurgiu unde, de această dată, nororcul i-a surâs şi ar fi reuşit să recupereze o bună parte din sumă.