Florin Cîţu a început campania electorală pentru preşedinţia PNL. Vizită la Cluj, împreună cu Lucian Bode

Premierul Florin Cîţu efectuează vineri o vizită oficială în judeţul Cluj, fiind însoţit de ministrul de Interne, Lucian Bode. În PNL este cunoscut faptul că organizațiile din Ardeal sunt în conflict direct cu Ludovic Orban și îl susțin pe Florin Cîțu, dacă acesta va candida la șefia PNL.

16 apr. 2021, 11:34
Florin Cîţu a început campania electorală pentru preşedinţia PNL. Vizită la Cluj, împreună cu Lucian Bode

Florin Cîţu se va întâlni, cu această ocazie, cu reprezentanţi ai industriei de evenimente din Cluj-Napoca, dar şi cu primari din judeţ şi va vizita un centru de vaccinare.

În prima parte a zilei, şeful Guvernului va merge la centrul de vaccinare amenajat la Şcoala Gimnazială ”Ion Creangă” din Cluj-Napoca, după care se va întâlni cu reprezentanţi ai industriei de evenimente din municipiu.

La ora 16,00, este programată o întâlnire cu primari din judeţul Cluj.

Florin Cîţu: „Guvernarea continuă”

Florin Cîţu a declarat, joi, că guvernarea continuă, în pofida divergenţelor generat în coaliţie în urma demiterii lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii. Premierul a evitat de două ori să răspundă dacă îşi va da demisia.

Florin Cîţu a fost întrebat dacă ia în calcul să demisioneze şi dacă se teme de o moţiune de cenzură care ar putea fi votată inclusiv de USR-PLUS.

„Guvernarea continuă. Acum vin de la o ședință de guvern, facem în continuare lucruri importante pentru români. Au înţeles că e mult mai important să rezolvăm probleme importante pentru România”, a declarat premierul într-o declaraţie de presă după şedinţa de Guvern.

Şeful Executivului a mai precizat că „avem de guvernat într-o situaţie de dificilă” şi, în pofida insistenţelor jurnaliştilor, a evitat de două ori să răspundă dacă îşi va da demisia.

Citeşte şi: Andreea Moldovan, primele declaraţii de la demiterea din Ministerul Sănătăţii: „Am apreciat că nu am fost condiţionată politic”. Ce a cerut presei