Florin Cîţu face trolling pe Facebook postând fotografii cu el în New York VIDEO

Premierul Florin Cîţu a postat joi seară pe Facebook Stories mai multe fotografii dintr-o călătorie la New York pe care a făcut-o în 2017, ironizând astfel dezvăluirile conform cărora a fost arestat în SUA acum 20 de ani.

12 aug. 2021, 23:44
Florin Cîţu face trolling pe Facebook postând fotografii cu el în New York VIDEO

Florin Cîţu pare să ironizeze unele discursuri din spaţiul public, care au sugerat că premierul, odată ce a fost arestat şi condamnat, nu ar mai avea dreptul de intrare în Statele Unite. Cîţu a recunoscut marţi că acum 20 de ani a fost închis pentru două zile pentru că a fost prins băut la volan în Statele Unite, mai exact în statul Iowa.

În fotografiile de pe Facebook, Cîțu apare în mai multe locuri din Statele Unite, inclusiv în orașul New York. Fotografiile au eticheta „2016 NYC”. Cu puțin timp în urmă, Ludovic Orban l-a criticat pe Cîțu într-un interviu la B1TV. Orban a spus că „cel care ar fi trebuit să facă publică această informație este Florin Cîțu. Dacă Florin Cîțu este supărat pe cineva, ar trebui să fie supărat pe el pentru că el ar fi trebuit să informeze opinia publică cu privire la această întâmplare din viața lui”.

Orban a negat, de asemenea, că ar fi știut despre episodul cu Florin Cîțu prins beat la volan în Statele Unite, în anul 2000, și respinge totodată speculațiile că el ar fi fost sursa acestei dezvăluiri.

Citeşte şi: EXCLUSIV! EGIS România, firma pe care condus-o Clotilde Armand până în 2019, e abonată la contracte de zeci de milioane de euro cu statul. De 9 luni de când Cătălin Drulă e ministrul Transporturilor, firma a câştigat de două ori mai mulţi bani pe licitații și proiecte decât în tot anul 2020, peste 17 milioane de euro!