Florin Cîțu, huiduit de protestatari la Iași. „Trădătorii, trădătorii, rușine”

Un grup de protestatari l-a huiduit pe Florin Cîțu, vineri, în timpul unei vizite la Iași. Aceștia au strigat "Trădătorii" și "Rușine".

10 sept. 2021, 12:43
Florin Cîțu, huiduit de protestatari la Iași. „Trădătorii, trădătorii, rușine”

Un grup de 15 persoane l-au așteptat, vineri dimineață, 10 septembrie, pe Florin Cîțu în faţa clădirii unde era programată o reuniune a PNL Iași. Când a ajuns premierul, protestatarii l-au huiduit și au strigat „Trădătorii”.

Florin Cîţu se îndrepta către sala în care avea loc o întâlnire cu membrii PNL Iaşi, fiind însoţit de mai mulţi colegi de partid, iar în faţa clădirii unde era programată şedinţa liberalilor se aflau aproximativ 15 persoane. În momentul în care Florin Cîţu şi-a făcut apariţia, cei care îl aşteptau au strigat „Trădătorii, trădătorii” şi „Ruşine”.

Unul dintre protestatari a declarat că a ieşit în stradă pentru „a da un semnal că Moldova nu îl vrea pe Florin Cîţu”. Premierul Florin Cîţu este prezent vineri, 10 septembrie, la şedinţa Colegiului Director Judeţean al filialei Iași a liberalilor, în cadrul căreia îşi prezintă moţiunea cu care va candida la Congresul PNL din 25 septembrie, împotriva actualului președinte al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban.

La întrunire participă Costel Alexe, Nelu Tătaru, Alexandru Muraru, preşedintele liberalilor ieșeni, dar şi Gheorghe Flutur, preşedintele PNL Suceava, a informat Ziarul de Iași.

Florin Cîțu cere amendarea parlamentarilor AUR

Florin Cîțu a declarat, vineri, la Iași, că autoritățile statului ar trebui să-i amendeze pe parlamentarii AUR care nu au purtat mască ieri în Parlament în timp ce l-au „bruscat” pe Florin Roman la prezidiul plenului.

„Eu credeam că stăm la masă cu un partid pro-european, care nu susține violența. Din păcate, cred că m-am înșelat”, a mai declarat Cîțu.

„După 25 septembrie veți vedea un partid unit. Vom continua lupta noastră cu PSD. Vedem această creștere a prețurilor în special la produsele alimentare. Acolo avem o creștere de 3%, dar am încredere că Banca națională va tempera dinamica inflației.

Investițiile nete în economie au crescut cu 10% față de anul trecut, când au fost investiții record.Orice acțiune care încearcă să opreacă campania de vaccinare trebuie sancționată cu fermitate de instsituțiile statului. Ieri în Parlamentul României am văzut senatori și deputați fără mască. Le cer instituțiile statului să-i amendeze, nu se poate să avem așa ceva în parlament, acești parlamentari le cer oamenilor să respecte legislația dar ei nu respectă legislația”.