Florin Cîţu, întâlnire cu congresmanul Kevin McCarthy: Sunt necesare măsuri mai dure și oprirea comerțului cu Rusia

Preşedintele Senatului Florin Cîţu a declarat luni, după întâlnirea cu congresmanul Kevin McCarthy, liderul minorității republicane din Camera Reprezentanților din SUA, că "sancțiunile curente împotriva Rusiei funcționează, dar sunt necesare măsuri mai dure și oprirea comerțului cu Rusia".

11 apr. 2022, 11:59
Florin Cîţu, întâlnire cu congresmanul Kevin McCarthy: Sunt necesare măsuri mai dure și oprirea comerțului cu Rusia

Preşedintele Senatului Florin Cîţu s-a întâlnit luni cu congresmanul Kevin McCarthy, liderul minorității republicane din Camera Reprezentanților din SUA, și cu delegația din Congresul SUA. Potrivit liderului PNL, temele discutate la întâlnire au fost securitatea energetică a României, măsurile mai dure împotriva Rusiei, consolidarea flancului estic al NATO și impactul războiului din Ucraina asupra economiei Românei.

„Sancțiunile curente împotriva Rusiei funcționează, dar sunt necesare măsuri mai dure și oprirea comerțului cu Rusia”, a precizat Florin Cîţu.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu, întâlnire cu Kevin McCarthy, liderul republicanilor din Camera Reprezentanţilor a SUA: Am subliniat intenţia României de a se implica în reconstrucţia Ucrainei după război

„România este apreciată pentru faptul că a fost prima țară care, anul trecut în mandatul meu, a interzis companiilor din China să participe la licitații publice în domeniile infrastructură și telecomunicații 5G.
Membrii delegației au mulțumit României pentru modul în care gestionează criza refugiaților din Ucraina.
Vom continua să extindem și să creștem relațiile bilaterale cu Congresul SUA”, a mai transmis liderul PNL într-o postare pe Facebook.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Marius Budăi, anunţ de ultimă oră despre voucherele pentru românii cu venituri mici. „Vor fi în jur de 12 milioane de cetăţeni care vor beneficia”