Florin Cîţu, la aniversarea PNL: „Ne-am abătut de la drumul nostru. Socialiştii au pus mâna pe România. Este datoria noastră să oprim acest atac”

Fostul preşedinte al PNL Florin Cîţu afirmă, miercuri, la împlinirea a 148 de ani de la înfiinţarea PNL, că partidul s-a abătut de la drumul său, iar liberalii au nevoie de curaj şi sinceritate cu ei înşişi.

24 mai 2023, 12:01
Florin Cîţu, la aniversarea PNL: „Ne-am abătut de la drumul nostru. Socialiştii au pus mâna pe România. Este datoria noastră să oprim acest atac”

”Capul sus, liberali! 148 de ani pentru Partidul Naţional Liberal. Astăzi avem nevoie de curaj şi sinceritate cu noi înşine”, a scris, miercuri, pe Facebook, fostul preşedinte liberal Florin Cîţu.

Acesta afirmă că partidul s-a abătut de la drumul său: ”Astăzi, trebuie să recunoaştem că ne-am abătut de la drumul nostru. I-am abandonat pe români. Socialiştii au pus mâna pe România. Este datoria noastră să oprim acest atac”.

”Sunt sigur că încă putem să le facem românilor viaţa mai bună. Această coaliţie de compromis nu a livrat nimic din ce a promis românilor şi este momentul să ne oprim aici. Dragi liberali, doar aşa putem să fim din nou mândri şi să stăm cu capul sus. Atât timp cât vom lupta pentru români şi România, nu avem cum să greşim”, a mai transmis Cîţu.

PNL sărbătoreşte, miercuri, 148 de ani de existenţă.

Citeşte şi: Lucian Bode: „Guvernul liberal îşi asumă cele mai dificile sarcini, nu fuge şi nu se ascunde. Nu vom ceda”