Florin Cîţu, la prezentarea Planului de Redresare şi Rezilienţă. „Vremea râurilor de lapte şi miere care curg din robinetele pesediştilor a luat sfârşit”

Florin Cîţu, la prezentarea Planului de Redresare şi Rezilienţă care a fost lansat joi, în dezbatere publică. Ministrul Finanţelor a anunţat că sunt pregătite conturile şi banii europeni pot veni.

26 nov. 2020, 21:02
Florin Cîţu, la prezentarea Planului de Redresare şi Rezilienţă. „Vremea râurilor de lapte şi miere care curg din robinetele pesediştilor a luat sfârşit”
Cîţu, la prezentarea Planului de Redresare şi Rezilienţă. "Să vină banii"

Florin Cîţu a explicat că Planului de Redresare şi Rezilienţă este o garanţie că PNL vrea ca drumul României să fie alături de UE şi NATO, spre deosebire de PSD.

„Este momentul ca românii să spună stop promisiunilor mincinoase. (…) Vremea câinilor cu covrigi în coadă şi a râurilor de lapte şi miere care curg din robinetele pesediştilor a luat sfârşit”, a afirmat Cîţu, conform News.ro.

Florin Cîţu, la prezentarea Planului de Redresare şi Rezilienţă. „PNL este singurul partid care prin acest program face o declaraţie publică fermă”

La prezentarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, Florin Cîţu a afirmat că „Guvernul liberal face din nou diferenţa” şi a prezentat transparent planurile pentru viitorul României.

„Conturile sunt pregătite, să vină banii”, a spus Cîţu, la începutul discursului său.

„PNL este singurul partid care prin acest program face o declaraţie publică fermă că drumul României este doar alături de UE şi de aliaţii noştri nord-atlantici”, a mai precizat ministrul Finanţelor.

De asemenea, Cîţu a susţinut că „este momentul ca românii să spună stop promisiunilor mincinoase”.

„În acelaşi timp a sosit momentul ca toată clasa politică să înţeleagă că românii nu mai pot fi cumpăraţi cu promisiuni mincinoase: vremea câinilor cu covrigi în coadă şi a râurilor de lapte şi miere care curg din robinetele pesediştilor a luat sfârşit”, a mai afirmat Cîţu, potrivit sursei citate.

Ministrul Finanţelor Publice a criticat programul de guvernare al PSD despre care a spus că „nu duce România spre Uniunea europeană”.

De asemenea, Cîţu a afirmat că PNL nu lasă pe nimeni în urmă.

”Sunt convins că PNL va guverna şi după alegeri, iar în parteneriat cu preşedintele Klaus Iohannis vom face România liberală”, a conchis Cîţu.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, despre Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă. „Este momentul cel mai bun să ne asumăm reforme ambiţioase”