Florin Cîţu: „Veniţi să vă vaccinaţi şi veţi vedea că veţi începe o nouă viaţă” VIDEO

Premierul Florin Cîţu a făcut vineri o vizită la centrul de vaccinare deschis la Sala Palatului din Bucureşti, special pentru desfăşurarea evenimentului Maratonul Vaccinării, şi i-a invitat pe toţi românii să meargă să se vaccineze, astfel încât de la 1 iunie să poată să înceapă relaxarea interdicţiilor.

07 mai 2021, 18:18
Florin Cîţu: „Veniţi să vă vaccinaţi şi veţi vedea că veţi începe o nouă viaţă” VIDEO

Florin Cîţu i-a asigurat pe bucureşteni că timpul de aşteptare este foarte scurt în centrele special deschise pentru Maratonul Vaccinării, dar şi de faptul că odată cu imunizarea vor putea începe, practic, o nouă viaţă.

„Incepand de astazi, si nu cred ca mai exista alt exemplu in Europa, va puteti vaccina fara programare. Am facut efortul sa ne asiguram ca avem dozele necesare pentru ca toti romanii sa se poata vaccina fara a mai sta la coada.

Bilanţ vaccinare 7 mai 2021: peste 90.000 de români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore

lterior, Florin Cîţu a postat pe Facebook: „Am vizitat astăzi centrul de vaccinare de la Sala Palatului. Și am văzut oameni fericiți pentru că au ales să se vaccineze. Vă încurajez pe toţi, cei care încă nu v-aţi vaccinat, să veniţi să vă imunizați. Am vorbit cu câțiva oameni care s-au vaccinat, experienţa este rapidă, totul se face rapid, uşor, nu staţi mult şi după aceea veţi vedea că începe o altă viaţă. De asta avem nevoie. Începând de astăzi, în România, vă puteți vaccina fără programare. Totul e foarte simplu. Doar așa putem să vorbim de un pas important: revenirea spre normalitate de la 1 iunie. Veți vedea că măsurile pe care le vom anunța în curând vor arăta clar că România este pe drumul cel bun și mai aproape de normalitate. În curând începem o nouă viață! #HaiCăSePoate #FantasticVibe”

Am vizitat astăzi centrul de vaccinare de la Sala Palatului. Și am văzut oameni fericiți pentru că au ales să se vaccineze. Vă încurajez pe toţi, cei care încă nu v-aţi vaccinat, să veniţi să vă imunizați. Am vorbit cu câțiva oameni care s-au vaccinat, experienţa este rapidă, totul se face rapid, uşor, nu staţi mult şi după aceea veţi vedea că începe o altă viaţă. De asta avem nevoie. Începând de astăzi, în România, vă puteți vaccina fără programare. Totul e foarte simplu. Doar așa putem să vorbim de un pas important: revenirea spre normalitate de la 1 iunie. Veți vedea că măsurile pe care le vom anunța în curând vor arăta clar că România este pe drumul cel bun și mai aproape de normalitate.În curând începem o nouă viață!#HaiCăSePoate #FantasticVibe

Posted by Florin Cîţu on Friday, May 7, 2021

Florin Cîţu: „Vom mai avea astfel de evenimente şi eu voi fi prezent”

Cu cat ne vaccinam mai repede, cu atat revenim mai repede la viata normala. Acest centru este deschis pana luni, experienta este foarte rapida, nu stati mult, va invit sa veniti sa va vaccinati si veti vedea ca veti incepe alta viata.

Cu siguranta vom mai avea astfel de evenimente si eu voi fi acolo.

Doar asa putem sa facem de la 1 iunie un pas important. Nu ne vom putea relaxa de tot, dar va fi un pas important si, prin masurile de relaxare pe care le vom anunta in curand, veti vedea ca Romania este pe drumul cel bun.”, a spus Florin Cîţu, într-o conferinţă de presă susţinută cu ocazia unei vizite efectuate la Maratonul de Vaccinare de la Sala Palatului.

Citeşte şi: Nou simptom bizar al infecţiei cu coronavirus. Românii trebuie să aibă mare grijă la acest lucru!

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, vineri, că peste 92.000 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, numărul total al persoanelor care au primit cel puţin o doză de ser depăşind 3,5 milioane. Totodată, în ultimele 24 de ore s-au raportat 108 reacţii adverse.

Potrivit CNCAV, în ultimele 24 de ore au fost vaccinate 92.501 persoane, din care 76.078 cu Pfizer, 8.217 cu Moderna, 6.711 cu AstraZeneca şi 1.495 cu Johnson & Johnson.

Astfel, numărul total al persoanelor vaccinate a depăşit 3.529.427. Dintre acestea, 2.781.376 au fost vaccinate cu serul Pfizer, 319.146 cu Moderna, 426.251 cu AstraZeneca şi 2.654 cu Johnson & Johnson.

În ultimele 24 de ore, au fost raportate 108 reacţii adverse, din care 54 la Pfizer, 21 la Moderna, 28 la AstraZeneca şi 5 la Johnson & Johnson. „Menţionăm că 132 reacţii adverse sunt în curs de investigare”, a transmis CNCAV.


loading...
Partenerii noștri