Florin Dumitrescu, mesaj de dragoste pentru soția lui. „Te iubesc și îți mulțumesc că nu îmi dai drumul din brațe nici acum”

Florin Dumitrescu i-a transmis soției sale, Cristina, un mesaj emoționant de ziua ei de naștere. Celebrul chef a spus exact ce simte pentru partenera lui de viață.

31 oct. 2023, 14:34
Florin Dumitrescu, mesaj de dragoste pentru soția lui. „Te iubesc și îți mulțumesc că nu îmi dai drumul din brațe nici acum”

Florin Dumitrescu și soția lui sunt căsătoriți de aproape zece ani, din 2014, și au împreună două fiice. Cu toate că nu mai e văzut la tv, celebrul chef continuă să fie activ pe rețelele sociale. Recent a transmis un mesaj online pentru soția lui, cu prilejul aniversării sale.

Citește și Scandal imens: Augustin Viziru a sărit la fratele său din cauza iubitei! Lucian Viziru: „În secunda doi m-am trezit la podea, ca la judo!”

„Singurul moment din această toamnă care mă scoate la suprafață și îmi aduce bucurie și zâmbet este ziua ta! Mi-aș fi dorit să putem fi în Portugalia așa cum am planificat, dar din păcate ghinioanele au cam stat pe geaca noastră, promit să încerc să îți reproduc căldura pe care am fi trăit-o acolo. Te iubesc și îți mulțumesc că nu îmi dai drumul din brațe nici acum, când trăim ce trăim! Învățăm amândoi că frica nu are cum să învingă acolo unde este iubire! Te iubesc, Zelda! La mulți ani!”, a scris Florin Dumitrescu pe Facebook.

Unde s-au cunoscut Florin Dumitrescu și Cristina

Cei doi soți s-au cunoscut la un restaurant unde lucra fostul chef. Cristina venise la local ca să redacteze un material, iar atunci bucătarul i-a pregătit un desert special. Sunt împreună din 2010, iar patru ani mai târziu s-au căsătorit.

„Eu mi-am dorit dintotdeauna o relație cu femeia perfectă. Bineînțeles, perfecțiunea este diferită în accepțiunea fiecăruia. Eu am întâlnit-o pe a mea. Am știut că este ea din momentul în care a apărut, pentru că se cam oprise timpul în loc, era o atmosferă ca de film în perioada aceea în viața mea. Eu, boem, melancolic, artist, am privit-o pe ea, elegantă, frumoasă, strălucitoare, și mi-am dat seama că, dacă ea ar deveni iubita mea, aș putea să fac orice în viața asta, că totul este posibil. Și așa a fost. Mi-am găsit jumătatea și mă bucur că nu am lăsat-o să treacă pe lângă mine, iar de atunci și până azi, și în continuare, fac tot ce îmi stă în putință să mă iubească în fiecare zi la fel de mult și să o iubesc în fiecare zi la fel de mult. Noi trăim o poveste aparte!”, a spus Florin Dumitrescu pentru Viva.

Citește și Oana Zăvoranu, declarații de dragoste pe internet. Cui transmite cuvintele romantice: „Te iubesc, știi asta”