Chefi la cuțite 14 septembrie 2020 LIVE VIDEO. Florin Dumitrescu, veste ce i-a întristat pe fanii emisiunii: „Până la sezonul 9”

Chefi la cuțite 14 septembrie 2020 LIVE VIDEO. Fanii emisiunii „Chefi la cuțite” au fost luați prin surprindere de anunțul pe care l-a făcut Chef Florin Dumitrescu. Se pare că juratul show-ului culinar a luat o decizie neașteptată.

14 sept. 2020, 06:09

Chefi la cuțite 14 septembrie 2020 LIVE VIDEO. Chef Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai iubiți bucătari din România, acesta având mai vine de jumătate de million de urmăritori pe pagina sa oficială de Instagram.

Surpriză la Chefi la cuţite. Care dintre juraţi a câştigat amuleta cu numărul 3

Recent, acesta a făcut un anunț ce i-a luat prin surprindere pe fanii emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, căci nimeni nu se aștepta la o asemenea decizie.

Fanii au reacționat imediat la veste, iar mesajul a devenit imediat viral și a adunat mai bine de zece mii de aprecieri.

„Până la sezonul 9 nu mă mai tund”, a anunțat Chef Florin Dumitrescu, semn că este mai pregătit ca niciodată de o schimbare radicală de look.

Chefi la cuțite 14 septembrie 2020 LIVE VIDEO. Are un look înfricoșător, dar ştie să gătească