Florin Iordache: Probabil în prima săptămână din luna mai vom vota în plenul Camerei modificarea Constituţiei

Deputatul PSD Florin Iordache a anunțat marți, la o dezbatere organizată de Coaliția pentru Familie, că plenul Camerei Deputaților va vota cel mai probabil în prima săptămână a lunii mai proiectul de modificare a Constituției referitor la definirea familiei.

25 apr. 2017, 09:26
Florin Iordache: Probabil în prima săptămână din luna mai vom vota în plenul Camerei modificarea Constituţiei

„Deja la Camera Deputaților avem un raport care a fost înaintat plenului. Probabil că în prima săptămână, la începutul lunii mai, vom avea și votul final pe aceste modificări ale Constituției, urmând apoi să plece la Senat. (…) Nu discutăm de o anumită dictatură a majorității asupra minorității, discutăm despre normalitate, discutăm despre faptul că trebuie familia întărită, valorile tradiționale ale familiei trebuie întărite”, a spus Florin Iordache, citat de Agerpres.

Totodată, el a anunțat că PSD va milita la referendumul care va fi organizat pentru modificarea Constituției ca cetățenii să voteze în favoarea acestor modificări.

„Grupul PSD a susținut, susține și va vota (…) pentru modificarea Constituției. Este un prim pas. Va urma apoi referendumul. (…) La data declanșării referendumului vom mobiliza cetățenii să vină și să susțină această modificare normală a Constituției. Dacă vrem o societate sănătoasă, normală, familia este pilonul de bază și familia trebuie întărită”, a conchis Iordache.