Florin Iordache, despre Liviu Dragnea: PSD are nevoie de el. A demonstrat că este un foarte bun organizator

Deputatul PSD Florin Iordache consideră că Liviu Dragnea a demonstrat că este un foarte bun organizator şi cunoaşte foarte bine partidul. În opinia acestuia, PSD "are nevoie de Liviu Dragnea". Preşedintele executiv al formaţiunii, condamnat recent la închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului urmează să-şi depună luni mandatul.

18 mai 2015, 09:00
Florin Iordache, despre Liviu Dragnea: PSD are nevoie de el. A demonstrat că este un foarte bun organizator

Deputatul Florin Iordache precizează că sunt foarte mulţi colegi din teritoriu, care şi l-ar dori pe Liviu Dragnea în continuare în funcţia de preşedinte executiv, potrivit rfi.ro

Citeşte şi: Marian Oprişan, despre cazul lui Dragnea: Este victima propriilor decizii. Nu înseamnă că acest lucru e drept

Am văzut foarte multe reacţii ale colegilor, pentru că urmează un an important, 2016, în care vom avea alegeri locale, alegeri parlamentare şi Liviu Dragnea, ca preşedinte executiv avea un rol şi are în continuare un rol foarte important în pregătirea şi desfăşurarea alegerilor.

În consecinţă, am văzut foarte multe reacţii ale colegilor din teritoriu, care îi cereau să revină şi practic, cred că va fi un vot în Biroul Permanent Naţional, dacă Liviu Dragnea va rămâne sau nu va rămâne în continuare preşedinte executiv”, a declarat Florin Iordache.

Florin Iordache crede personal că „partidul are nevoie de Liviu Dragnea şi cred că Liviu Dragnea a demonstrat că este un foarte bun organizator şi cunoaşte foarte bine partidul (…). Cred că dacă va fi şi un vot în Biroul Permanent, Liviu Dragnea va renunţa la a-şi menţine această solicitare de demisie”.

Citeşte şi: Victor Ponta: Am înţeles condamnarea lui Liviu Dragnea ca pe o condamnare a tuturor

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție l-au condamnat vineri pe ministrul Dezvoltării, Liviu Dragnea, la un an de închisoare cu suspendare în dosarul „Referendumul”, cu un termen de încercare de trei ani.