Florin Marin a dat lovitura! Cu ce avere uriaşă a rămas după moartea soţului său, fostul vicar Philip Clements

Florin Marin și Philip Clements au format unul din cele mai inedite cupluri de pe scena showbizului românesc. Ce doi s-au căsătorit oficial, în urmă cu trei ani, în Marea Britanie. Fostul vicar a murit, la 81 de ani, după ce a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Elias din Capitală în stare gravă.

02 iun. 2020, 09:02
Florin Marin a dat lovitura! Cu ce avere uriaşă a rămas după moartea soţului său, fostul vicar Philip Clements

Florin Marin a anunţat că fostul său soţ va fi incinerat, așa cum și-a dorit, iar cenușa lui va fi aruncată în apă, în Herăstrău.

„Sunt distrus. Philip a decedat. M-au anunțat de la Spitalul Elias pe la ora 12 noaptea. Sunt debusolat, îndurerat, nu știu încotro să o iau și ce să fac. Știu doar că îl voi incinera aici”, a declarat Florin Marin, cunoscut ca Florinel de la Vișina.

Şoc în România! A murit soţul unui controversat GAY. S-au căsătorit în Marea Britanie

Relația dintre cei doi a fost una controversată și asta pentru că diferența de vârstă era de 55 ani. Tânărul a rămas acum cu o avere frumușică de pe urma bătrânului. Concret, bărbatul de 27 de ani s-a ales cu un apartament de lux într-o zonă selectă a Capitalei, dar și mai multe terenuri. La acestea, se mai adaugă și asigurările pe care le avea fostul vicar britanic, dar și pensia care se pare că ar avea o valoare destul de mare.