Florin Melciu este unul dintre noii vicepreşedinţi ai TNL

Tinerii liberali şi-au ales în acest weekend conducerea. Noul preşedinte al TNL este Florin Alexe, în timp ce Florin Melciu a fost ales vicepreşedinte.

20 mai 2013, 07:30
Florin Melciu este unul dintre noii vicepreşedinţi ai TNL

Florin Melciu, membru al Partidului National Liberal este unul dintre noii vicepresedinti alesi la congresul extraordinar de alegeri desfasurat pe data de 18 mai la Romexpo, unde tinerii liberali si-au ales noua conducere in frunte cu Presedintele Tineretului National Liberal , Florin Alexe.

„Sunt membru al Partidului National Liberal de 13 ani. Am inceput activitatea politica din dorinta de a fi parte a noii generatii de clasa politica care vor schimba viitorul Romaniei. M-am implicat activ in organizatia PNL a sectorului 2 , unde am indeplinit functia de Presedinte al Tineretului National Liberal dar si cea de Vicepresedinte. Cred ca schimbarea vine „prin noi insine”si sunt convins ca impreuna, noi, tinerii liberali avem un cuvant puternic de spus!” Florin Melciu.

Florin Melciu a fost consilier al ministrului Mediului şi Pădurilor, timp de un an, între mai 2011 şi iunie 2012. Între 2008 Florin Melciu a fost ales pe listele PNL pentru funcţia de consilier local la Sectorul 2. Între 2007 şi 2009 a ocupat funcţia de subsecretar de stat, fiind şeful Insitutului Naţional de Administraţie.

Printre celelalte funcţii ocupate de-a lungul timpului de către Florin Melciu amintim membru în Consiliul de Admisnitraţie al Registrului Auto Român, consilier al Ministrului Internelor şi Reformei în Administraţie, director administrativ al Pieţii de Gros Bucureşti, precum şi euroconsilier al lui Adrian Cioroianu.