Florin Pandele justifică înfrângerea Gabrielei Firea: „Liviu Dragnea e principalul vinovat de pierderea alegerilor”

Florin Pandele a intrat în direct la România TV pentru a demasca vinovaţii de înfrângerea în alegeri a Gabriela Firea. El consideră că Liviu Dragnea este unul dintre principalele personaje din cauza cărora soţia sa a ratat şansa unui nou mandat la Primăria Capitalei. 

27 sept. 2020, 19:03
Florin Pandele justifică înfrângerea Gabrielei Firea: „Liviu Dragnea e principalul vinovat de pierderea alegerilor”

„Cauza principală a fost, după părerea mea, echipa de miniştri pe care a avut-o PSD-ul din 2017 până când au pierdut alegerile. Nu vreau să pomenesc numele fostului lider care se află în detenţie. Liviu Dragnea este unul dintre principalii vinovaţi ai pierderii alegerilor„, a spus Florin Pandele.

Citeşte şi Soţul Gabrielei Firea: „Când o să mă întâlnesc cu Orban, o să-i şoptesc câteva vorbe care îl vor face pământiu”

A doua cauză este Victor Ponta. El şi Robert Negoiţă s-au gândit cum să facă să o execute pe Gabi Firea, să-l smulgă pe Negoiţă şi să dea o gaură în barca PSD-ului„, a mai spus Pandele, la România TV. „Liviu Dragnea a făcut tot ce i-a stat în putinţă să o execute pe Gabi pentru că îi era frică că îi ia partidul„, a continuat soţul Gabrielei Firea.