Florin Pastramă, explicaţie-şoc după ce a bătut-o în public pe Brigitte Sfăt. „Eu sunt ţigan. La noi, femeia este…”

Florin Pastramă a oferit o explicaţie incredibilă după ce a agresat-o pe soţia sa, Brigitte Sfăt, în plină stradă.

06 oct. 2020, 05:28
Florin Pastramă, explicaţie-şoc după ce a bătut-o în public pe Brigitte Sfăt. „Eu sunt ţigan. La noi, femeia este…”

Florin Pastramă a dezvăluit că tot scandalul a pornit de la faptul că Brigitte Sfăt era puțin nervoasă, dar avea și ceva probleme cu inima, care o făceau să fie agitată. La un moment dat, cei doi ar fi început să se contrazică în mașină, iar Brigitte Sfăt, din spusele lui Florin Pastramă, și-ar fi jignit soțul, lucru ce l-a scos din sărite pe acesta.

„Eu sunt țigan, știi? La noi, la țigani, femeia e femeie, nu trebuie să facă așa ceva” a spus Florin Pastramă, de față cu Brigitte Sfăt, la o emisiune TV.

Brigitte Sfăt, primele declaraţii despre DIVORŢ. „Nu am ştiut cine e Florin Pastramă în realitate”

Florin Pastramă a fost contactat telefonic de un reporter de la România TV, însă, a spus că refuză categoric să comenteze filmarea halucinantă în care se vede cum și-a bătut soția.

„Nu ne dă explicații și îți spun și de ce. Cei doi filmează în momentul de față un reality show (…), dar nu văd nicio cameră prin zonă. Iar scena este cât se poate de autentică, nu cred că a fost nimic aranjat în treaba asta, ci e chiar pe bune. Nu mă surprinde, pentru că lucrurile acestea se întâmplă adesea în familia lui Brigitte”, a declarat Marius Niță în cadrul unui jurnal de la România TV.