Florin Piersic a CEDAT. Anunţ DEVASTATOR venit în preajma ZILEI de NAŞTERE a marelui ACTOR

Florin Piersic, care împlineşte în curând frumoasa vârstă de 83 ani, a postat un mesaj extrem de trist pe pagina sa de Facebook. Marele actor român este extrem de supărat, pentru că, spune artistul, unii se folosesc de celebritatea lui.

18 ian. 2019, 15:24
Florin Piersic a CEDAT. Anunţ DEVASTATOR venit în preajma ZILEI de NAŞTERE a marelui ACTOR

„Stau si ma intreb de ce s-a schimbat lumea atat de in rau… Aflu din ziare ca mi se pregateste de catre primaria Cluj o sarbatorire la 83, de 28000 euro sau de 130000 lei., „bani publici”. Nu se mai satura ziarele de stiri „de senzatie”. Domnilor ziaristi, ori nu sunteti corect informati, ori sunteti rauvoitori si manipulati ordinar cititorii.

Citeşte şi Florin Piersic, destăinuiri sfâşietoare: „Aş da viaţa mea ca să o mai văd o dată”

Tot ce se va intampla in ziua de 26 seara, la 18.30, este ca ma voi intalni cu cativa prieteni la Cinematograful „Florin Piersic”. La aceasta intalnire, fiind intrare libera, poate veni oricine are bucuria sa ne intalnim, sa povestim. Nu ratati nici o ocazie sa aruncati cu noroi… Va folositi de mine, de ziua mea, ca sa va manifestati antipatiile politice?! Ce pacat!”, a scris inegalabilul actor român pe pagina sa de Facebook, potrivit evz.ro.


loading...
Partenerii noștri