Florin Piersic a dezvăluit cum a reușit să cucerească atâtea femei: „Ce compliment mai mare poți să faci?”

Florin Piersic a mărturisit cum reușea să aibă atât de mult succes pe plan sentimental în tinerețe. Actorul a fost mereu un bărbat cuceritor, râvnit de foarte multe femei.

08 ian. 2024, 14:48
Florin Piersic a dezvăluit cum a reușit să cucerească atâtea femei: „Ce compliment mai mare poți să faci?”

Florin Piersic a fost căsătorit de trei ori în cei 87 de ani ai săi. Actorul e dezvăluit ce făcea ca să ajungă repede la inimile pretendentelor sale.

„Eu la toate le-am promis că le iau de neveste. Acum nu puteam să le iau pe toate. Nu se putea, dar le ziceam: mi-ar plăcea să fii nevasta mea. Ce compliment mai mare poți să-i faci unei femei decât să-i spui că ți-ar plăcea să fie nevasta ta? Din suflet că doar gura de suflet este legată. Și îi spuneam, dar după aceea mă răzgândeam după o zi-două și ziceam: ce tâmpenie am putut să spun!”, a spus Florin Piersic în cadrul unui podcast, potrivit viva.

Citește și Sebastian Burduja a convocat ședința comandamentului energetic de iarnă: „Gerul vine şi trebuie să fim pregătiţi”

Pentru Florin Piersic, iubirea e un sentiment înălțător fără de care oamenii nu ar putea trăi.

„Eu cred că suntem făcuţi din iubire, trăim pentru a primi şi a dărui iubire. Fără dragoste ar fi pustiu în lume. Iubirea poate să umfle pânzele speranţei, dar singură nu poate niciodată să ducă corabia la mal”, a spus cu ceva timp în urmă Florin Piersic.

Florin Piersic are și o fată adoptată

Florin Piersic a încercat mereu să-și țină familia cât mai departe de lumina reflectoarelor. Fiul său, Florin Piersic Jr., i-a călcat pe urme și a devenit actor. Ce nu știu mulți e că Piersic mai are o fiică înfiată, dar nu și-a dorit să facă public acest lucru.

Citește și Fiica lui Ilie Dumitrescu şi-a surprins tatăl cu o apariţie încântătoare. Mesaj emoţionant la aniversarea fostului fotbalist FOTO

„Vreau să fac ceva pentru fetița asta. Zic: „vreau să o înfiez”. Stătea și se uita la mine. Și eu o sesizam. Frumușică, parcă era un cap de-al lui Grigorescu. Am în imagine câțiva dintre pictorii români care au făcut tablouri pe care eu nu pot să le uit niciodată. Și mă uitam la ea, avea și o băsmăluță. Mă urmărea chipul ei. I-am spus pe tine cum te cheamă? „Maria”. Zic: „Măriucă dragă, extraordinară ești, dar de ce te uiți așa la mine?”. „Pentru că vă iubesc!”. „Mă iubești pe mine? De ce?”. „Nu știu, dar vă iubesc mult”.

I-am spus: „unde locuiești, ce fac părinții tăi?”. „Nu mai am părinți”. Cum? „Mama a căzut de pe un car cu fân și a făcut o boală, nu a mai putut să o salveze nimeni. După două săptămâni, a murit și tata”. „Și tu unde stai?” „Stau la o mătușă”. Și ne-am dus la ea. Fetița mi-era foarte dragă. Eu am avut o soră care s-a pierdut, în 42. Vreau să fac ceva pentru fetița asta. Zic: „vreau să o înfiez”. Dragilor, e foarte important ce vă spun acum. Atunci, așa am simțit că vreau să o înfiez”, a povestit Florin Piersic, în cadrul interviului cu Dan Negru, relatează fanatik.ro.