Florin Piersic, decizia uluitoare după moartea actriţelor Stela Popescu şi Cristina Stamate

Florin Piersic a luat o decizie importantă după moartea celor două colege ale sale de breaslă, Stela Popescu și Cristina Stamate.

27 nov. 2017, 20:00
Florin Piersic, decizia uluitoare după moartea actriţelor Stela Popescu şi Cristina Stamate

Florin Piersic trece prin momente dificile după dispariţia Stelei Popescu. Actorul a mărturisit printre lacrimi că nu-i vine să creadă că marea actriţă a plecat de printre noi spunând că a fost şi va rămâne îndrăgostit de ea.

După dispariția Cristinei Stamate, Florin Piersic a luat decizia de a se odihni mai mult după spectacolele pe care le are anul acesta.

„Nu se poate să nu obosești, foarte sincer îți spun, ar trebui să o cam răresc, cum spune vecinul meu, domnul Adrian, care mă duce la Timișoara. Ar trebui să mai răresc aceste întâlniri, pentru că oboseala își spune cuvântul”, a mărturisit Florin Piersic în cadrul unei emisiuni de televiziune de la postul public.

„Mă hrănesc cu aplauzele publicului, de-aia o înțeleg și pe Stela și am înțeles-o că nu putea renunța niciodată la aceste frumoase întâlniri de dragoste”, a mai spus îndrăgitul actor.

Citeşte şi: Stela Popescu, mărturie emoţionantă despre Cristina Stamate: Lumea teatrului ar fi mai săracă fără ea

Cristina Stamate a murit luni 27 noiembrie 2017 la vârsta de 71 de ani. Actrița s-a stins din viața la câteva ore de la moartea unei alte mari artiste Stela Popescu