Florin Piersic explică de ce vorbeşe MULT. „Nu vă pare rău că oamenii ăştia nu mai sunt?”

Florin Piersic a fost criticat de multe ori pe motiv că vorbește prea mult. Artistul a ținut să comenteze acest lucru, oferind un motiv emoționant.

28 aug. 2017, 06:54
Florin Piersic explică de ce vorbeşe MULT. „Nu vă pare rău că oamenii ăştia nu mai sunt?”

Florin Piersic a fost afectat de critici, mai ales că dragostea pe care o arată de fiecare dată, fie că vorbim de oameni, de scenă, de teatru sau de fani, a atras de-a lungul anilor numeroase reacții pozitive din partea publicului.

„Vreţi să tac? Asta am vrut eu astăzi, să tac, să nu spun nimic. Pentru ce? Pentru că a devenit laitmotiv: Florin Piersic vorbeşte mult! Păi, vorbesc ca să mă auziţi şi să vă dau nişte exemple cu întâmplări din care dumneavoastră să trageţi concluzii.

În ziua în care Iurie Darie, Şerban Ionescu sau Irina Petrescu nu mai pot să comunice cu dumneavoastră, nu vă pare rău că oamenii ăştia nu mai sunt? Îmi pare rău de ce spun acum, dar va veni o zi când eu n-o să mai pot să vin să vorbesc cu dumneavoastră. De ce? Pentru că eu o să fiu undeva sus, într-o stea. Şi poate unul dintre dumneavoastră o să spună: ce păcat, mă, ne mai povestea şi el câte o întâmplare, ne mai recita o poezie, mai fredona o melodie, mai făcea glume cu noi! De ce nu vă bucuraţi de asta?”, a spus Florin Piersic.