Florin Piersic jr., mesaj cutremurător: „Măi, tată, să nu îndrăzneşti să mă laşi orfan!”

Florin Piersic Junior, mesaj cutremurător pentru tatăl său. "Măi, tată, să nu îndrăzneşti să mă laşi orfan!" i-a transmis fiul lui Florin Piersic după ce acesta s-a confruntat cu probleme de sănătate, scrie libertatea.

17 iun. 2019, 13:14

Florin Piersic are o relație apropiată cu fiul său, Florin Junior. Pe lângă iubirea tată-fiu, pe aceștia îi leagă și dragostea pentru actorie, fiind colegi de scenă. Marele actor a povestit pentru libertatea că Florin Piersic Junior i-a transmis de curând un mesaj cutremurător.

Eu am avut un moment mai trist în ultima vreme. Mi-a scris: «Măi, tată, să nu îndrăzneşti să mă laşi orfan!»”., a povestit actorul.

Totul s-a întâmplat după ce problemele de sănătate l-au afectat pe Florin Piersic. „Recunosc, am o mare slăbiciune, nu numai pentru că este băiatul meu, dar pentru mintea lui, pentru felul lui de a gândi orice și oricând ce face. Excepțional!”, a mai spus Florin Piersic pentru Libertatea.

Florin Piersic jr. a suferit foarte mult când în urmă cu doi ani și-a ierdut mama. Actorul își dorește acum ca singurul părinte care i-a rămas în viață să fie sănătos și să îi fie alături încă mulți ani de acum încolo.