Ce spune Florin Piersic despre moartea sa VIDEO

Florin Piersic este mâhnit de faptul că marii actori ai României sunt iubiţi cel mai mult după ce dispar şi că în timpul vieţii sunt deseori uitaţi înainte de vreme.

25 mart. 2013, 06:47
Ce spune Florin Piersic despre moartea sa VIDEO

Într-un monolog cutremurător din timpul emisiunii moderate de Cristina Herea la România TV, marele actor Florin Piersic a recunoscut că îşi doreşte să se vorbească frumos despre el cât încă mai este printre noi.

Florin Piersic a explicat şi de ce a ales să apară mai puţin în prim-plan în ultima vreme.

Vreţi să tac? Asta am vrut eu astăzi, să tac… să nu spun nimic. Pentru ce? Pentru că a devenit un laitmotiv: «Vorbeşte mult». Păi vorbesc ca să mă auziţi şi să vă dau nişte exemple cu întâmplări din care dvs. să trageţi concluzia. În ziua în care Iurie Darie, Şerban Ionescu, Titi Rucăreanu, Irina Petrescu, Dumnezeu s-o odihnească, nu mai pot să vă comunice ce v-au comunicat nu vă pare rău că oamenii ăştia nu mai sunt cu dumneavoastră? Îmi pare rău de ce spun acum, dar va veni o zi când eu n-o să mai pot să vin să vorbesc cu dumneavoastră. De ce? Pentru că o să fiu undeva sus, într-o stea. Şi poate unul dintre dvs. o să spună «ce păcat, mă, ne mai povestea şi el câte o întâmplare, ne mai recita o poezie, mai fredona o melodie, mai făcea glume cu noi». Pentru ce nu vă bucuraţi de asta?„, a spus Florin Piersic.