Florin Piersic, MESAJ DISPERAT pe Facebook. Incredibil, prin ce trece MARELE ACTOR

Florin Piersic este foarte activ pe rețelele sociale, iar de curând a publicat un mesaj surprinzător pe Facebook.

15 apr. 2019, 14:35
Florin Piersic, MESAJ DISPERAT pe Facebook. Incredibil, prin ce trece MARELE ACTOR

Florin Piersic a reacționat după ce au apărut mai multe pagini false care-i folosesc identitatea și scriu în numele său.

S-A AFLAT! Ce pensie primeşte marele actor FLORIN PIERSIC. Este SCANDALOS

„Dragii mei, am vazut intamplator ca au aparut tot felul de pagini de Facebook Florin Piersic, in care se posteaza interviuri pe care nu le-am dat de fapt niciodata. De pilda, am citit o declaratie din ianuarie, in care spuneam ca sunt autorul versurilor cantecului „Am ars in felul meu”, care este, hai sa zic asa, un fel de carte a mea de vizita, muzicala.

Informatia este eronata. In primul rand, mi se pare nepotrivit ca cineva sa scrie in NUMELE MEU si macar daca scrie, sa scrie DESPRE mine si mai ales, sa se informeze… Autorul acestor versuri este Adrian Lustig. El mi le-a dedicat special, realizand astfel impreuna cu el, varianta romaneasca a piesei „My way”, pe care am interpretat-o prima data in cadrul unei emisiuni de Craciun la TVR 1. Cum s-ar zice, sa-i dam Cezarului, ce-i al Cezarului…

In alta ordine de idei, mai e putin si vin Floriile cu soare si soarele cu Florii… Sa traiti, sa infloriti, sa ne intalnim pe 13 mai la Gala Uniter si apoi pe 16 si 17 mai la „Straini in noapte” la Cluj. Sa aveti o noapte linistita si zile senine!”, a scris Florin Piersic pe Facebook.