Florin Piersic, operat de urgenţă. Maestrului i s-a făcut rău după un spectacol susţinut la Cluj

Actorul Florin Piersic a fost operat de urgenţă, în cursul zilei de luni, 29 aprilie, după ce a acuzat stări de rău la finalul unui spectacol.

29 apr. 2024, 19:10
Florin Piersic, operat de urgenţă. Maestrului i s-a făcut rău după un spectacol susţinut la Cluj

Florin Piersic se află internat pe secţia de ortopedie a Spitalului Militar din Cluj, după ce a fost diagnosticat cu o infecţie care, ulterior, s-a localizat la nivelul genunchiului.

Florin Piersic, operat de urgenţă la Cluj

Operația la genunchi a fost efectuată de reputatul chirurg ortoped Claudiu Chitea, potrivit România TV. Acesta face parte din tânăra generație de medici români care au ajuns în top.

În 2019, actorul a mai avut o operaţie la nivelul genunchiului. Atunci, intervenţia a avut loc la Bucureşti, la un spital privat, şi potrivit surselor, se pare că cel care l-a operat a fost reputatul chirurg ortoped Vlad Predescu. Medicul este specializat în chirurgia artroscopică, chirurgia artroplastică primară de şold şi genunchi, revizia protezei de şold şi genunchi, traumatologie si medicină sportivă.

Conform celor care l-au văzut pe Florin Piersic înainte de a intra în spital, acesta mergea greu, aproape târându-și piciorul drept.