Florin Piersic, reacţie tulburătoare la dispariţia lui Dumitru Fărcaş: Mitrule, cum să-mi faci una ca asta?

Lumea artistică plânge moartea lui Dumitru Fărcaş, cel mai mare taragotist al lumii şi unul dintre cei mai mari artişti ai României. Bun prieten cu Dumitru Fărcaş, Florin Piersic şi-a exprimat tristeţea într-o postare publică.

07 aug. 2018, 09:19
Florin Piersic, reacţie tulburătoare la dispariţia lui Dumitru Fărcaş: Mitrule, cum să-mi faci una ca asta?

Doamne, Dumnezeule, te rog opreste-te! Nu ii mai lua, unul dupa altul de langa noi! Mitrule, fratele meu, cum sa-mi faci una ca asta?! Mai zilele trecute am vorbit la telefon! Ce amintiri de o viata avem noi impreuna!

Ai plecat de langa noi tu om minunat si artist exceptional! Simt in inima mea toate lacrimile lumii, ale familiei tale,mai ales pe ale prea iubitei tale sotii Elena si a fiicei tale Andreea, ale prietenilor tai, ale poporului astuia pe care l-ai iubit atat de mult si stiu ca undeva, intr-un colt, taragotul tau iubit plange si el. Tristetea mea nu are margini! Ma rog pentru sufletul tau, sa zboare in Lumina!„, a scris Florin Piersic, pe Facebook.

Citeşte şi Dumitru Fărcaş a suferit un infarct. Marele taragotist al României a murit la 80 de ani

Dumitru Fărcaş a murit marţi, la vârsta de 80 de ani. El a suferit un infarct în spitalul din Cluj-Napoca, acolo unde fusese internat pentru o intervenţie chirurgicală la picior.