FLORIN PIERSIC revine pe scena teatrului

Albaiulienii au ocazia să vadă, în 11 februarie, de la ora 19.00, un spectacol de zile mari la Casa de Cultură a Sindicatelor. În regia marelui maestru Radu Beligan şi cu participarea actorilor Florin Piersic şi Medeea Marinescu, este prezentată piesa de teatru "Străini în noapte". 

14 ian. 2015, 13:30
FLORIN PIERSIC revine pe scena teatrului

Spectacolul se clasează şi în prezent pe primele poziţii în topul preferinţelor iubitorilor de teatru, o adevărată operă de artă, regizată de Radu Beligan. Protagoniştii sunt Florin Piersic, care nu mai are nevoie de nicio prezentare şi Medeea Marinescu – o actriţă valoroasă pentru generaţia ei, a cărei interpretare se va contopi perfect cu jocul actoricesc unic şi remarcabil al maestrului „Mărgelatu”, transmit organizatorii.

În piesa „Străini în noapte”, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în floarea vârstei care, după o noapte petrecută într-un bar, este condus acasă de Julietta (Medeea Marinescu), o femeie frumoasă şi tânără. Ea ştie cine este el şi tocmai de aceea şi-a propus să-l însoţească în apartamentul lui, iar el este cel care află în acea seară un lucru ce îi va schimba viaţa. Dar până la dezvăluirea marelui secret, Julietta mărturiseşte mai întâi că este prostituată şi îi cere bani, apoi că de fapt este reporter şi că face cercetări pentru următorul articol, însă aceste întorsături de situaţie sunt menite să ne dezvăluie cine sunt cele două personaje cu adevărat.

Florin Piersic a revenit odată cu acest spectacol pe scena teatrului şi chiar el mărturisea că simte că întinereşte atunci când joacă pe scenă. Piesa i se potriveşte, este o comedie romantică cu răsturnări de situaţie, minciună, seducţie şi o lecţie despre cum timpul ne schimbă. Pierre este omul care simte că nu a realizat tot ce şi-a propus în viaţă, iar Julietta este femeia care vrea să obţină ce îşi propune, să-şi recapete o parte din viaţa pe care a pierdut-o în tinereţe. Drumurile lor se intersectează pentru că fiecare vrea altceva de la celălalt, iar acest lucru îi conduce spre alte secrete care trebuie dezvăluite.