Florin Prunea, dat afară de la Poli Iaşi. Iese şi din C.Ex. al FRF

Florin Prunea nu va continua la Poli Iaşi, deşi echipa a câştigat play-out-ul cu o etapă înainte de final. Prunea declara acum câteva săptămâni că Răzvan Burleanu l-a ameninţat cu demiterea, pe filiera primarului Mihai Chirică.

02 iun. 2017, 14:06
Florin Prunea, dat afară de la Poli Iaşi. Iese şi din C.Ex. al FRF

Comitetul Director al CSM Poli Iaşi a confirmat nu-i va prelungi contractul preşedintelui executiv Florin Prunea. Anunţul a fost făcut de către Adrian Ambrosie, cel mandatat să supervizeze activitatea managerială la club în următoarea perioadă.

„Deocamdată, certă este despărţirea de preşedintele Florin Prunea. Comitetul Director şi finanţatorul au decis să nu-i prelungească angajamentul. Îl felicităm pentru performanţa de a clasa echipa pe locul 7, nu însă şi pentru modul cum a manageriat banii, întrucât s-au acumulat datorii foarte mari”, a spus Ambrosie pentru Libertatea.

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, s-a căsătorit pentru a treia oară. Cine este aleasa inimii sale

Florin Prunea anunţase despărşirea încă de acum o săptămână, după un nou conflict cu Răzvan Burleanu, şeful FRF: „O să merg la FIFA și la UEFA. Vrea să mă dea afară de la Iași, are înțelegere cu primarul!”.

Florin Prunea va pierde, în consecință, și locul în Comitetul Executiv al FRF.